Luis Suarez antyder pensionering

Nyheder
lørdag, 03 august 2024 kl. 18:35
luis suarez
Luis Suárez har antydet en mulig pensionering, hvilket kan skabe bekymring hos Inter Miami, hvor han er på kontrakt i øjeblikket.
Den 37-årige Luis Suarez er meget tæt på slutningen af sin imponerende karriere og har allerede indrømmet, at Inter Miami vil være den sidste klub, han spiller for. Det samme gælder for Lionel Messi, der også har gjort dette klart.
Og nu har Suarez antydet, at han overvejer pensionering. I en samtale med pressen forud for Copa America-kampen mod Brasilien indrømmede Suarez, at han forsøger at nyde hvert øjeblik i fodbold, da 'fodboldflammen' langsomt slukkes.
Med kroniske knæproblemer er det måske ikke overraskende, at Suarez begynder at tænke på, hvornår det vil være bedst at trække sig tilbage fra fodbold. Baseret på Suarez' udtalelser kan det øjeblik komme tidligere end forventet - måske allerede i slutningen af dette år.
"Jeg nyder hvert øjeblik meget. Det er noget, man som ældre nyder mere og mere, fordi man ved, at fodboldflammen slukkes. Jeg er bare endnu en spiller, som du har set. Uanset om jeg spiller eller ej, er jeg glad for den del, jeg bidrager med, og prøver at hjælpe på enhver måde, jeg kan," sagde han ifølge Inter Miami News.
Hans kontrakt med Inter Miami løber indtil slutningen af 2025, hvorfor klubben naturligvis håber på at kunne beholde Suarez indtil da. Det kræver dog, at han er i stand til at spille de næste 18 måneder. Klubben vil gerne beholde ham, da han stadig er en frygtindgydende målscorer.
14 mål og syv oplæg på tværs af alle turneringer er en imponerende statistik for Suarez, som vil blive husket som en af de mest effektive angribere i moderne fodboldhistorie.
Inter Miami er derfor nødt til at håbe på, at han er villig til at udsætte sin pensionering så længe som muligt. Han har nemlig bevist, at han stadig har meget at tilbyde trods sin alder og nuværende fysiske tilstand.