Gavis genoptræning tager uventet drejning

Nyheder
tirsdag, 30 juli 2024 kl. 10:22
gavi hvid
Barcelona-stjernen Gavis genoptræning har taget en uventet drejning, der kan ende med at få betydning for Hansi Flick.
Det er nu næsten ni måneder siden, at Gavi pådrog sig en alvorlig skade, mens han spillede for det spanske landshold. Efter at have gennemgået en operation har Barcelonas vidunderbarn arbejdet hårdt på sin genoptræning.
Den 19-årige La Masia-sensation har ikke sparet på kræfterne i træningen og har gennemgået en imponerende fysisk transformation i de seneste måneder. Han er også begyndt at arbejde med bolden efter flere måneders pause.
Nu rapporterer Mundo Deportivo, at der i Barcelonas omklædningsrum er stor spænding og optimisme omkring Gavis tilbagevenden til træning. Efter at have arbejdet alene i månederne efter operationen, begyndte han langsomt at træne med fysioterapeuter og trænere i fitnesscentret for at fremme sin genoptræning.
I flere uger har midtbanespilleren trænet på græsset i Ciutat Esportiva. Nu lyder det, at dem, der ser ham tæt på, er begejstrede for at se ham træne.
Selvom alle i klubben ønsker at være forsigtige, og hverken spilleren, personalet eller lægerne har travlt med hans tilbagevenden, betyder den energi, som Gavi udstråler, at der er en vis optimisme omkring hans tilbagevenden.
Som allerede rapporteret, vil Gavi ikke være klar til sæsonstarten næste måned og er planlagt til at vende tilbage i midten af november senere i år. Men hvis han fortsætter med samme udvikling, er det ikke udelukket, at midtbanetalentet kan vende tilbage til banen et par uger før da.
Hansi Flick indrømmede torsdag i sidste uge, at Gavi er 'on fire' i træningen. Den tyske træner er også klar over, at niveauet på midtbanen vil stige, når den 19-årige vender tilbage.
Nu skal den sidste del af genoptræningen klares på Ciutat Esportiva med resten af de skadede spillere, mens holdet i USA. Desuden vil ingen risikere en for tidlig tilbagevenden, da Barcelona naturligvis for alt i verden ønsker at undgå et tilbageslag.