Hansi Flick fornærmer Barcelona-stjerne med udtalelse ved officiel præsentation

Nyheder
lørdag, 27 juli 2024 kl. 20:28
hansi flick 10
Ved sin officielle præsentation som FC Barcelona-træner, kom Hansi Flick med en udtalelse, der har fornærmet en af klubbens spillere.
Onsdag blev Hansi Flick officielt præsenteret som ny træner i FC Barcelona. Traditionen tro holdt han en rigtig fin tale, hvor han blandt andet satte ord på sine planer for klubben, formation og taktik.
Desuden svarede han også på spørgsmål fra pressen, der fik mulighed for at udspørge ham om lidt af hvert. Men svaret på et af disse spørgsmål, er ikke faldet i god jord hos en af klubbens spillere og hans repræsentanter.
Flick sagde nemlig noget, der gjorde den konkrete spiller 'vred'. Den 59-årige træner sagde, at Sergi Roberto ikke længere bliver betragtet som en Barca-spiller. Det er teknisk set også rigtigt, da hans kontrakt med klubben udløb den 30. juni.
Ifølge den spanske avis AS blev både Roberto og hans repræsentanter irriterede over Flicks udtalelse, da de hørte det. Efter sigende skulle der være to grunde til, at de har reageret sådan på denne udtalelse.
For det første mødtes sportsdirektør Deco med Robertos lejr for knap en uge siden og fortalte ham, at han var en del af klubbens planer for næste sæson. Barcelona bad dog om tålmodighed på grund af deres økonomiske krise.
For det andet føler Roberto, at Flick var uhøflig ved at afvise ham som enhver anden spiller. Spanieren mener, at han fortjener mere respekt som kaptajn og som et produkt af La Masia-akademiet. Hertil er han også den spiller, der har været længst tid i klubben.
Kilder i klubben siger ifølge AS, at Flick ikke havde til hensigt at såre eller fornærme Roberto med sine ord. Det vil dog være sværere for Roberto at stole på Barcelona og Flick nu, da han bestemt ikke er glad for den pågældende udtalelse fra den tyske træner.