To Barcelona-stjerner kommer til at tjene mere end Kylian Mbappé denne sæson

Nyheder
onsdag, 24 juli 2024 kl. 11:08
kylian mbappe
To FC Barcelona-spillere står til at tjene flere penge end Kylian Mbappé i denne sæson, hvilket gør dem til de bedst betalte spillere i La Liga.
Det er ikke nogen hemmelighed, at FC Barcelona har en række velbetalte spillere. At to af dem står til at tjene endnu mere end Kylian Mbappé denne sæson, er dog alligevel en kende overraskende.
Den franske stjerne har sikret sig en lukrativ kontrakt i forbindelse med sit skifte fra Paris Saint-Germain, men ikke nok til at blive den bedste betalte spiller i La Liga.
Derimod er det Frenkie de Jong, der kan prale af denne titel i 2024/25-sæsonen. Ifølge ESPN står han til at tjene et enormt beløb i denne sæson, hvilket skyldes, at han har udskudt sin løn ad flere omgange.
Flere Barcelona-spillere gik med til at udskyde deres løn under pandemien, hvoraf De Jong var blandt de spillere, der udskød den største del af sin løn. Derfor står han til at tjene 37,5 millioner euro, svarende til 280 millioner kroner, denne sæson.
Robert Lewandowski underskrev ved sit skifte en kontrakt med stigende løn, hvilket han kommer til at nyde godt af i denne sæson. Hans samlede lønpakke for 2024/25-sæsonen kommer til at overstige 33 millioner euro, hvilket svarer til næsten 250 millioner kroner.
Det betyder, at de to Barcelona-spillere, som begge har været rygtet væk denne sommer, vil tjene mere end den mest omtalte tilgang i La Liga.
Ifølge ESPN vil Real Madrid-stjernen Kylian Mbappé blive den bedst betalte spiller i Carlo Ancelottis trup, foran spillere som Jude Bellingham og Vinícius Jr. Men franskmandens løn vil stadig være lavere end både De Jong og Lewandowskis, da den vil lyde på 31 millioner euro (230 millioner kroner).