Hansi Flick træffer beslutning om endnu en Barcelona-stjernes fremtid: "Ikke en del af hans planer"

Nyheder
tirsdag, 23 juli 2024 kl. 12:14
hansi flick 6
Hansi Flick har truffet en beslutning om endnu en Barcelona-spiller, som har fået at vide, at han ikke er en del af hans planer for den kommende sæson.
Hvis FC Barcelona skal have deres kabale til at gå op denne sommer, er de nødt til at skille sig af med flere spillere. Én ting er, at der skal bruges penge til indkøb, men der skal også gøres plads i lønbudgettet.
Derfor har Hansi Flick fået besked på at finde ud af, hvilke spillere, der skal spille i klubben. Og nu lyder det, at han har truffet en endelig beslutning om endnu en Barcelona-spillers fremtid.
Ifølge Mundo Deportivo er der denne gang tale om Inigo Martinez, som har fået at vide, at han ikke er en del af planerne for den kommende sæson.
Forsvarsspilleren fremtid i Cataloniens hovedstad har længe været tvivlsom. Det skyldes, at hans største støtte, Xavi, blev sendt videre af Barcelona-ledelsen tidligere på sommeren.
Det har hele tiden stået meget klart, at der var stor tvivl om hans plads i Flicks planer. Og nu er det blevet slået fast, at den 33-årige forsvarer ikke indgår i de planer, som den tyske taktiker har lavet.
Ifølge den seneste melding fra Mundo Deportivo, har Flick nu truffet en endelig beslutning på dette punkt.
"Den tidligere Athletic-forsvarsspiller, som har et år tilbage af sin kontrakt og ikke er registreret hos LaL iga, er ikke en del af Flicks planer," skriver den catalanske klub.
Med Martinez har ikke travlt med at finde en ny klub, hvorfor det nu bliver spændende at se, om de to parter kan finde en gensidig aftale om at gå hver til sit. Det vil nemlig være oplagt for Barcelona at nå til enighed med en Martinez om en ophævelse af hans kontrakt.