Ikke engang Hansi Flick kunne stoppe Jules Kounde

Nyheder
søndag, 21 juli 2024 kl. 19:58
jules kounde 4
Franskmanden viste sin store vilje i forhold til at deltage i den amerikanske tour. Træneren insisterede på, at det mest ideelle var, at han sluttede sig til gruppen, når de kom tilbage fra USA.
Få timer efter at være blevet elimineret i EM, dukkede Jules Kounde op i Barcelona. Ikke for at træne, men for at møde Hansi Flick personligt inden han startede sin ferie. Det var her, at franskmanden insisterede på at være med på USA-turen.
Selvom træneren opfordrede ham til at tage fri, indtil holdet vendte tilbage fra USA, stod forsvarsspilleren fast på at ville med. Han gjorde det også klart, at han var villig til at slutte sig til midt på turen.
Den 9. juli tabte Frankrig til Spanien i EM-semifinalen. UEFA regner dagen efter som arbejdsdag, så officielt startede de franske spilleres ferie først den 11. juli. Før han tog af sted, besøgte Kounde træningsfaciliteterne i Barcelona den 11. og 12. juli.
Kounde hilste på sine holdkammerater, mødte den nye trænerstab og talte især med Flick, hvor han udtrykte sit ønske om at tage med til USA, selvom det måske ikke gav så meget mening. For eksempel vil Kylian Mbappé ikke være en del af Real Madrids tur til USA.
Flick fortalte Kounde, at efter en lang sæson og EM's krav, var det bedst for ham at hvile i mindst tre uger. Flick ville have, at Kounde sluttede sig til gruppen, når de vendte tilbage fra USA, ligesom Lamine Yamal, Pedri og Ferran Torres.
Kounde gav dog ikke efter og holdt fast i sin intention om at tage med på turen. Den tidligere Sevilla-spiller har planer om at rejse til USA den 1. august, hvor turen allerede er startet. Denne løsning vil give ham næsten tre ugers ferie.
Uanset hvad, vil forsvarsspilleren være i sin første fase af forberedelsen, så han har måske - og ikke mange - muligheder for at deltage i den sidste træningskamp i USA mod Milan natten mellem den 6. og 7. august.