Andreas Christensen er tilbage

Nyheder
mandag, 22 juli 2024 kl. 21:19
andreas christensen 2
Det er ikke meget, man har hørt til Andreas Christensen på det seneste. Men nu er den danske Barcelona-forsvarer tilbage i klubben.
FC Barcelona kan glæde sig over at have fået yderligere selskab. Den catalanske klub har bekræftet, at både Robert Lewandowski og Andreas Christensen er vendt tilbage til klubben.
De to stjerner er klar til at deltage i Hansi Flicks forberedelser forud for den kommende sæson. De er begge vendt senere tilbage til klubben, eftersom de har deltaget i EM for deres respektive landshold.
Lewandowski blev sammen med det polske landshold slået ud i gruppespillet, mens Danmark og Christensen nåede ottendedelsfinalerne, før de blev slået af værterne Tyskland.
De to spillere skal først gennemgå et lægetjek, inden de er klar til at deltage i træningen sammen med resten af truppen. Når de har bestået deres lægetjek, vil de slutte sig til Flick og resten af holdet, som allerede forbereder sig til den nye sæson.
Flick forventes at byde flere spillere velkommen tilbage i de kommende dage og uger. Blandt andet forventes det, at den tyske duo Ilkay Gundogan og Marc-Andre ter Stegen snart vender tilbage til træning i klubben.
Jules Kounde forventes også at vende tilbage inden klubbens tur til USA. Det er blevet rapporteret, at han har afslået et tilbud om en forlænget pause for at kunne deltage i turen. Det er faktisk Flick, der har tilbudt ham at holde en længere ferie, men det har han ikke interesse i.
Danske Christensen er en af de spillere, der har været rygter om denne sommer. Der har været forlydender om et potentielt salg, da han er mange penge værd og blev hentet til klubben på en fri transfer.
For nu er der dog intet, der tyder på, at han forlader Camp Nou. Tværtimod har han tidligere på sommeren slået fast, at han ikke har nogen interesse i at forlade den catalanske klub.