Fans spotter kæmpe problem i Yamals Instagram-live efter sejr over England

Nyheder
fredag, 19 juli 2024 kl. 9:45
yamal fejl live
Lamine Yamal sendte live på Instagram efter sejren over England ved EM. Men mange fans har påpeget hans store fejl.
Fans kan simpelthen ikke tro, hvad Lamine Yamal viste inde i Spaniens omklædningsrum efter deres triumf ved EM.
Yamal, som slog en rekord holdt af Pele, før han overhovedet sparkede en bold, var en af de store stjerner, da Spanien slog England 2-1 i finalen ved EM. Han assisterede Nico Williams' åbningsmål, hvorefter Mikel Oyarzabal scorede sejrsmålet.
Det er Spaniens første EM-titel siden 2012, og der var vilde scener i deres omklædningsrum efter kampen. Den 17-årige sensation gik live på Instagram, hvor han - ved en fejl - viste sine nøgne holdkammerater til over 500.000 mennesker, hvilket efterlod fans chokerede på sociale medier.
"Hvad sker der, bro," skrev en bruger på det sociale medie X, hvor en anden bruger skrev: "Han vandt bare en pokal og begyndte at opføre sig forkert."
"Bro, var ikke særlig bekendt med livevideoer. Se på Carvajals røv," skrev en tredje, mens en fjerde tilføjede: "Jeg kan ikke forestille mig, hvad han vil gøre, når han vinder flere Champions League-trofæer."
Yamal leverede et sensationelt niveau EM og forbedrede sit spirende ry. Han vandt prisen som turneringens bedste unge spiller og udtrykte sin glæde over at blive den yngste spiller til at vinde EM.
"Jeg er meget glad. Det her er en drøm. Det er den bedste gave, jeg kunne have fået. Jeg vil fejre det med min familie nu," sagde han ifølge Sportbible.
"Da de udlignede, satte de os under stort pres, men dette hold kommer altid tilbage og ender med at vinde. Mine holdkammerater hjalp mig meget, og jeg er meget komfortabel med dem og meget glad."
Yamal holder for tiden ferie, men han forventes at vende retur til Barcelona inden længe. Klubben har ikke meldt noget ud om, hvornår det bliver.