Neymar reagerer på Lamine Yamals fejring af EM-triumf

Nyheder
onsdag, 17 juli 2024 kl. 12:08
neymar 1
17-årige Lamine Yamal har masser af grund til at være glad for tiden, da han søndag blev Europamester med det spanske landshold.
Lamine Yamal har netop afsluttet en sæson, som han med garanti kommer til at se tilbage på i mange år fremover. Ikke nok med, at han fik sit helt store gennembrud i Barcelona, så hjalp han også Spanien med at vinde EM.
Det har han naturligvis også været i fuld gang med at fejre de seneste par dage. Blandt andet har han delt en række opslag på de sociale medier, hvor han jubler over den store triumf, som han har været en del af.
Dette har fået en tidligere Barcelona-legende til at reagere på hans fejring ved at sende støtte i retning af Yamal. Og det er der naturligvis også god grund til, da hans præstationer under EM har været på et meget højt niveau.
Af netop denne grund kan man heller ikke komme udenom, at han spillede en helt central rolle i, at Spanien endte med at tage trofæet med hjem.
Den 17-årige var også en del af startopstillingen i søndagens EM-finale mellem Spanien og England, hvor han tilmed lagde op til Nico Williams' åbningsmål. Kampen endte med at falde ud til Spaniens fordel med et resultat på 2-1.
Dette afsluttede, hvad der viste sig at være endnu et stort gennembrud for Lamine på internationalt niveau, hvor seere over hele verden fik et glimt af, hvad den unge Barcelona-stjerne er i stand til at præstere.
Kantspilleren var hurtig til at bruge de sociale medier til at fejre sit lands præstation efter kampen. Blandt andet delte han et opslag på Instagram, hvor han fejrede den store succes.
"Ubeskrivelig følelse. Glæder mig til at kunne fejre det hele sammen. Vi er Europamestre," skrev han som tekst til opslaget.
Som nævnt ovenfor, har den tidligere Barcelona-angriber Neymar reageret på Yamal opslag. I en kommentar til den 17-årige profils opslag afslørede Neymar en simpel reaktion i form af en emoji med klappende hænder.