To Barcelona-stjerner arbejder 'utrætteligt' for en plads under Hansi Flick

Nyheder
lørdag, 13 juli 2024 kl. 20:17
hansi flick 4
Op til flere Barcelona-stjerner kan være på vej væk fra klubben denne sommer, da den spanske klub har brug for at rydde ud i truppen.
Det er ikke alle nuværende Barcelona-spillere, der er sikre på at kunne fortsætte i klubben i næste sæson. Derimod er der forlydender om, at op til flere spillere kan ende med at blive sendt videre.
Det er dog ikke kun blandt den aldrende del af truppen, at man leder efter spillere, der kan sendes videre. Flere yngre spillere er også i farezonen for at blive ofret, eftersom den økonomiske situation i klubben ikke er god.
Men to 'uønskede' medlemmer af truppen hos La Liga-giganterne arbejder hårdt for at sikre sig pladser under den nye cheftræner. Ifølge Mundo Deportivo er Ansu Fati og Vitor Roque klar til at gøre en stor indsats for at sikre sig en plads.
Fati tilbragte sidste sæson på et lejeophold i Brighton, mens Vitor Roque havde svært ved at få spilletid under Xavi. Begge er blevet stærkt forbundet med et skifte væk fra klubben i løbet af de kommende uger.
Det er dog tydeligt, at de to angribere er meget ivrige efter at blive. Derfor arbejder de også hårdt for at gøre sig fortjent til en plads under Flick. Blandt andet var Roque en af de første spillere til at vende tilbage efter ferien.
"De to angribere øger tempoet og arbejder hårdt i træningssessioner med Hansi Flick for at sikre sig en plads i truppen til næste sæson," skriver Mundo Deportivo.
Barcelonas forberedelser til sæsonen under den tyske træners ledelse blev officielt skudt i gang torsdag, hvor både Fati og Roque blev set arbejde 'i meget højt tempo'. Det vil nu vise sig, om det er tilstrækkeligt til at overbevise træner Flick.