Luis Suarez forsøger at bide colombiansk spiller efter nederlag i Copa America

Nyheder
fredag, 12 juli 2024 kl. 12:20
luis suarez
Luis Suarez er blevet kendt for mange ting gennem årene. En af dem er, at han kan bide fra sig - bogstaveligt talt.
Barcelona-legenden Luis Suarez har været en meget vigtig spiller for den spanske klub. Sammen med Lionel Messi og Neymar dannede han én af de farligste trioer i hele verden.
Den uruguayanske spiller forlod Barcelona tilbage i 2022, hvor det blev gjort klart for ham, at daværende træner Ronald Koeman ikke så en fremtid for ham på holdet.
Derfor valgte han at tage imod et tilbud fra Atletico Madrid, som året efter overraskede ved at vinde La Liga. Det medførte, at Koeman fik en del kritik for sin beslutning om at bede Suarez om at finde en ny klub.
Siden da har han været under kontrakt i en række forskellige klubber, men i dag er han blevet genforenet med Messi i Inter Miami. Og trods hans høje alder, så er han fortsat en del af Uruguays landshold.
Derfor deltog han også i kampen mod Colombia i Copa America, som endte med et 1-0-nederlag til Uruguay. Efter kampen forsøgte han tilsyneladende at bide Colombias Miguel Borja i nakken - og det er ikke første gang, at han er blevet anklaget for sådan noget.
Men hvad skete der egentlig mellem de to? Suarez kunne tilsyneladende ikke lide Borjas overdrevne fejring og konfronterede ham privat.
"Der er altid skænderier, jokes eller hvad det nu er, men det irriterende er den måde, de (Colombia, red.) fejrede sejren på," sagde Suarez til medierne efter kampen.
Suarez er kendt for sådanne handlinger, da han har bidt et par stykker af sine modstandere før. Det skete første gang under VM i 2014, hvor Italiens Giorgio Chiellini var offeret.
Nederlaget til Colombia betyder, at Uruguay er ude af Copa America. I stedet kommer finalen til at bestå af en kamp mellem Colombia og Argentina.