'De bliver nødt til at kæmpe' – Dani Olmo afslører usædvanlig transferklausul

Nyheder
fredag, 12 juli 2024 kl. 20:28
dani olmo spanien fejrer scoring
Dani Olmo har sat sine bejlere i højeste alarmberedskab efter at have afsløret indholdet af sin frikøbsklausul hos RB Leipzig.
Den alsidige spanske angriber fører i øjeblikket an i kampen om at vinde Euro 2024 guldstøvlen - så det er ikke overraskende, at en række store klubber holder et tæt øje med ham.
Barcelona, Liverpool og Arsenal er blandt de europæiske storklubber, der er ivrige efter at hente Olmo, som nettede tre mål denne sommer for Spanien i deres løb til Euro 2024-finalen mod England på søndag.
Han er også blevet sat i forbindelse med Manchester City og Manchester United.
Nu har den 26-årige givet et stort hint om sin fremtid, da han antydede, at klubber sandsynligvis vil gå ind i en hård transferkamp om at signe ham denne sommer, hvis de ikke gør deres træk, før klausulen udløber.
Med henvisning til rapporter om en mulig frikøbsklausul på 60 millioner euro, der udløber den 20. juli, sagde han til det spanske radioprogram El Larguero: "Ja, de (interesserede klubber) ved allerede, hvad de skal gøre."
Da intervieweren derefter foreslog, at det ville være 'lettere' at signe den spanske stjerne før den dato end senere på sommeren, svarede Olmo: "Det er rigtigt. Ellers bliver de nødt til at kæmpe lidt senere. Præcis."
Siden han skiftede til RB Leipzig fra Dinamo Zagreb i 2020, har den tidligere Barcelona ungdomsstjerne spillet 148 kampe for Bundesliga-klubben.
Han har nettet 29 mål i den tid, samt lavet 34 assists.
Til den spanske avis Cadena SER, om Leipzig og et potentielt skifte, sagde han: "Jeg er ikke bekymret.
"Jeg har mine folk, der tager sig af alt. Jeg har alt for fokuseret på EM til at tænke på andre ting.
"Især nu med finalen foran os. Jeg har ikke noget andet i tankerne."
Olmo's nuværende kontrakt med Leipzig løber til juni 2027, en aftale han forlængede sidste juni.
Spurgt om han har lyst til et klubskifte efter fire år i Leipzig, sagde han: "Vi får se. Jeg har en kontrakt med RB Leipzig. Det er ikke noget, jeg tænker på.
"De folk, jeg stoler på, kender allerede min mening og hvad jeg vil gøre. Det er det eneste, der betyder noget."
"Alt, jeg ønsker, er at vinde og blive ved med at vinde," fortsatte han. "Jeg sagde det, da jeg fornyede min kontrakt. De ønskede at lave et vindende projekt og det er derfor, at jeg fornyede. Jeg vil vinde titler.
"Så vi får se. I sidste ende har vi et meget godt forhold, både med træneren og med sportsledelsen, så der vil ikke være nogen problemer."