Rodris særlige råd til Lamine Yamal ved EM går viralt

Nyheder
tirsdag, 16 juli 2024 kl. 10:04
rodri lamine yamal
Manchester City-stjernen Rodri gav Lamine Yamal et særligt råd ved EM, som nu er gået viralt på sociale medier.
Barcelona-talentet Lamine Yamal har god grund til at være glad for tiden. Han kan først og fremmest fejre, at han har vundet EM med Spanien efter at have spillet en nøglerolle for Luis de la Fuentes hold.
Den 17-årige kan også juble over at være blevet kåret som turneringens bedste unge spiller. Det er naturligvis en pris, som han må siges at have gjort sig fortjent til, da han både scorede et mål og lagde op til yderligere fire stk. ved EM.
Der er ingen tvivl om, at Yamal var en af de mest omtalte spillere under hele turneringen. Hans holdkammerater har naturligvis været glade for ham, og er godt klar over, hvad han er i stand til.
Manchester City-stjernen Rodri blev dog alligevel fanget af kameraerne, da han hviskede nogle råd i Yamals øre efter sejren over England. Det er netop dette klip, der er endt med at gå viralt på sociale medier.
"Bliv ved med at arbejde, bror. Bliv ved med at arbejde. Du kan opnå alt, hvad du ønsker," sagde han til sin 17-årige spanske holdkammerat ifølge Barca Blaugranes.
Yamal synes bestemt at have verden for sine fødder lige nu. Han har slået rekorder, der tidligere blev holdt af Pele og Cristiano Ronaldo. Han har også cementeret sin plads som en vital spiller for landsholdet på trods af, at han kun lige er fyldt 17 år.
Hvad det dog også betyder for Yamal er, at der vil være meget høje forventninger til ham i næste sæson i Barcelona. Dette vil kunne blive forstærket yderligere, hvis de henter hans gode ven Nico Williams til klubben, så de kan spille sammen i angrebet.