Lionel Messi sætter vild rekord

Nyheder
mandag, 15 juli 2024 kl. 15:16
lionel messi
Lionel Messi har skrevet endnu en rekord på sit i forvejen lange CV, hvilket igen vidner om, at han er en af historiens bedste spillere.
Fodbold vandt virkelig i går aftes. Spanien slog England med 2-1 og vandt deres fjerde titel i EM-historien. Senere på aftenen sikrede Lionel Messi sin anden Copa America-titel med Argentina.
Messi, der engang blev kritiseret for sine præstationer på landsholdet, har reageret på en meget imponerende måde. Han har nu vundet Copa America to gange og er ligeledes blevet verdensmester med det argentinske landshold.
Rekorden for flest titler i fodboldens historie var indtil i går hos Barcelona-legenden Dani Alves. Da han har vundet to Copa Americas, tre Champions League-titler, tre FIFA Club World Cups, seks La Liga-titler og flere andre, er det blevet til i alt 44 titler for brasilianeren.
Med sin seneste Copa America-sejr har Messi officielt overgået sin tidligere holdkammerat. Den argentinske stjerne har nu 45 titler og er den mest vindende spiller i sportens historie.
Af hans 45 trofæer er 39 vundet på klubniveau og seks med Argentina. 34 af hans titler er fra hans tid i Barcelona, mens han vandt fire med Paris Saint-Germain og en enkelt titel med Inter Miami. Det vil derfor være endnu et argument i debatten om, at han er den bedste spiller i historien.
Argentinas Copa America-sejr var speciel på mange måder - især fordi det var Angel Di Marias sidste optræden med landsholdet. Messi vil fortsat være en del af landsholdet og vil sandsynligvis deltage i Finalissima-kampen mod Spanien.
Kampen mod Luis de La Fuentes hold vil være et spektakel at overvære, da begge hold har vist sig at være i fantastisk form. Udsigten til, at Lionel Messi og Lamine Yamal deler banen, gør det endnu mere specielt set med Barcelona-briller.
En sejr til Argentina i Finalissima vil desuden hjælpe Messi med at øge antallet af titler til 46 stk., hvorfor han vil være klart foran konkurrenterne. Det er sandsynligt, at han kommer til at være indehaver af denne rekord de næste mange år.