Nogen har lavet 11 minutter lang video, hvor trænere og spillere vælger mellem Messi og Ronaldo - og der er en klar vinder

Nyheder
tirsdag, 23 juli 2024 kl. 21:27
lionel messi cristiano ronaldo
En video med trænere og spillere, der besvarer det gamle 'Messi vs Ronaldo'-spørgsmålet, har fået flere millioner visninger.
Det er stadig et af de mest debatterede emner i fodbold. Hvem vil blive anset som den bedste fodboldspiller i historien?
Bliver det Cristiano Ronaldo, som har en fortid i både Manchester United, Real Madrid og Juventus? Han kan blandt andet bryste sig af at have scoret flest klub- og landsholdsmål nogensinde.
Eller bliver det Barcelona-legenden Lionel Messi, der har løftet otte Ballon d'Or-priser, seks europæiske Golden Boots og tre internationale Golden Boots i sin glorværdige karriere?
Andre vil måske pege på spillere som Pele, Diego Maradona og Johan Cruyff, men oftest dominerer Messi og Ronaldo samtalen.
Men hvad mener deres professionelle kolleger? Som du kan se i videoen nedenfor, blev i alt 141 spillere spurgt om deres mening, herunder Virgil van Dijk, Thierry Henry og Toni Kroos.
I alt stemte 40 af de adspurgte på Cristiano Ronaldo som den 'største nogensinde', mens 101 valgte at pege på Messi.
Ronaldo og Messi har delt 26 holdkammerater gennem deres imponerende karrierer, herunder den tidligere Manchester United- og Barcelona-forsvarer Gerard Pique, der gav sin mening om GOAT-debatten sidste år.
"Det er sandt, at kampen mellem de to i det sidste årti har været ret imponerende, fordi de begge præsterede utroligt godt," sagde han i et interview med John Nellis' YouTube-kanal.
"Når det kommer til talent, er Messi nummer et - helt sikkert. Det er sandt, at Cristiano har arbejdet meget hårdt for at prøve at konkurrere og kæmpe for den førsteplads, men hvis du ser på deres karrierer... ville jeg helt sikkert vælge Messi."
"Han viste, at selvom han er 35 år, kan han konkurrere som den bedste spiller i verden. Han viste det ved VM."
Sergio Ramos spillede også sammen med Ronaldo og Messi i sin tid hos henholdsvis Real Madrid og Paris Saint-Germain.
"Der var lidelse i flere år, hvor jeg spillede mod Messi. Jeg nyder ham nu. Han er den bedste spiller, fodbolden nogensinde har produceret," sagde han til PSG TV sidste år.