Dani Alves har en krop fuld af tatoveringer - og det blev afgørende i hans voldtægtssag

Nyheder
lørdag, 03 august 2024 kl. 16:33
dani alves
Den tidligere FC Barcelona-spiller er stor fan af tatoveringer, og en tatovering i hans 'intime område' afslørede ham under voldtægtssagen.
Dani Alves nyder fortsat sin prøveløsladelse, indtil der foreligger en endelig dom. Den brasilianske tidligere FC Barcelona-spiller har nemlig anket sin dom på fire og et halvt års fængsel for det seksuelle overgreb, han angiveligt begik den 30. december 2022 på natklubben Sutton i Barcelona.
Han har også pligt til at holde sig væk fra og ikke kommunikere med offeret i ni år samt betale en erstatning på 1,1 millioner kroner. Alves skal også dække retssagens omkostninger.
På det seneste har der også været en del rygter om, at han befinder sig i krise med sin kone, Joana Sanz, der oprindeligt havde besluttet at blive ved hans side. Kort efter hans løsladelse fra fængslet, delte modellen et billede på sociale medier af deres hænder med en fælles tatovering: 1+1=1.
Denne passion for tatoveringer hos den tidligere Barcelona-fodboldspiller spillede en afgørende rolle i hans sag, da offeret under sit vidnesbyrd beskrev en halvmåne-tatovering i hans intime område, der efter sigende er placeret tæt på bækkenet og kønsdelene.
Denne beskrivelse blev en yderligere bekræftelse af hendes troværdige vidneudsagn, som både anklagemyndigheden og forsvaret fandt pålideligt. Ifølge AS kan denne tatovering derfor have været medvirkende til, at han blev kendt skyldig i voldtægten.
dani alves tatovering 1
Men dette er ikke de eneste tatoveringer, som Alves har på sin krop. Derimod er han dækket helt op til halsen med blæk. På maven har han fået tatoveret navnet på sin datter Victoria, og på brystet står navnet på hans søn, Daniel J.
En anden vigtig person for ham er hans mor, hvis ansigt han har tatoveret på sin højre skulder. Derudover har han også sin fars navn, Domingos, tatoveret på ribbenene. Hans børn spiller også en rolle i en anden tatovering, da deres fødselsår er tatoveret i romertal på den øverste del af maven og brystet.
På venstre skulder har brasilianeren en buddhistisk gud, der hviler på en lotusblomst med krydsede hænder. Da han er en religiøs mand, har han også et billede af Jesus Kristus på sin venstre underarm, hvor der står: 'Gud er min dommer'. Ved siden af er der en engel og pergament med en inskription.
Han har også afsløret, at han har en bøn tatoveret. På den anden arm har han et asiatisk tempel og et brasiliansk flag i farver. Tæt på venstre biceps har han et kors og ordene 'Bless me'. Og dette er endda kun et lille udpluk af de mange tatoveringer, som Alves har.