Lionel Messi kan vende tilbage til Barcelona: "Det afhænger af..."

Nyheder
tirsdag, 30 juli 2024 kl. 14:28
lionel messi 1
Lionel Messi kan vende tilbage til Barcelona, men om det kommer til at ske, vil især afhænge af én specifik ting.
Man kan ikke komme udenom, at Lionel Messi er en af de største legender i FC Barcelonas historie. Derfor var det også en sorgens dag for mange fans, da det stod klart, at han var nødt til at forlade den catalanske klub.
Da det stod klart, at Barcelona ikke havde råd til at give ham en ny kontrakt, måtte han søge nye veje. Det medførte, at han skrev under på en kontrakt med Paris Saint-Germain, inden han fortsatte til Inter Miami sidste år.
Det er nu tre år siden, at den argentinske superstjerne forlod Barcelona. Efter sit skifte til Miami, ser den 37-årige stjerne ud til at være lige så glad som i sine dage i Barcelona. Den regerende Ballon d'Or-vinder har fundet et hjem i Florida, hvor han har haft stor succes i MLS.
Alligevel er der stadig en mulighed for, at Messi kan spille i Barcelona i fremtiden. Det bliver dog næppe for Barcelona, men derimod i en kamp mod den catalanske klub.
I en samtale med Mundo Deportivo antydede Inter Miami-boss Xavier Asensi, at Miami og Messi lam være det hold, der møder Barcelona, når Camp Nou er klar til at genåbne.
"Det afhænger af, hvornår det er. Lad os tale om det," sagde han ifølge mediet Inter Miami News.
Der har været et håb om Messis tilbagevenden til Barcelona i hvilken som helst kapacitet, lige siden den argentinske stjerne forlod klubben i 2021. Der er fortsat mange fans og eksperter, der forventer, at den 37-årige en dag vender tilbage til, hvor det hele begyndte for ham.
Og denne opdatering fra Asensi kan antyde, at Messi og Inter Miami er klar til at tage turen til Europa næste år for at spille mod Barcelona som de første modstandere på det nyrenoverede Camp Nou, som er et af de mest legendariske stadioner i verden.