Tre Barca-talenter, som Flick kan regne med under skadeskrise

Nyheder
torsdag, 05 september 2024 kl. 19:44
hansi flick vallecano
Barcelona-træner Hansi Flick står over for en stor udfordring på midtbanen, da holdet forbereder sig til kampene efter landsholdspausen.
Blaugrana er blevet hårdt ramt af skader, hvilket kan påvirke deres præstationer i de kommende uger. Denne situation har efterladt Flick med begrænsede muligheder, og han kan blive nødt til at vende sig mod La Masia for at udfylde hullerne.
Marc Bernal pådrog sig en alvorlig skade i sidste uge, som vil holde ham ude næsten hele sæsonen. Dette er et stort slag for holdet, da Bernal var forventet at spille en nøglerolle i Barcelonas sæson.
For at gøre ondt værre, pådrog Fermin Lopez sig også en skade under en træning med det spanske landshold. Lopez' skade betyder, at han vil være utilgængelig i mindst tre uger, hvilket er en periode, der strækker sig indtil 25. september.
Disse skader har efterladt Barcelona med kun fire midtbanespillere: Marc Casado, Pedri, Dani Olmo og Pablo Torre. Med en så tynd trup har Flick få valgmuligheder og kan være nødt til at stole på spillere fra La Masia. Her er tre unge spillere, der potentielt kan udfylde hullet:
Aleix Garrido er en 20-årig midtbanespiller, der for nylig er blevet udnævnt som en af kaptajnerne for Barca Athletic. Sidste sæson var Garrido en nøglespiller for Rafa Marquez' hold, hvor han bidrog med et mål og fire oplæg i 23 kampe.
Hans vision og afleveringsspil har givet ham tilnavnet 'lille magiker', og han er kendt for sit hårde arbejde på banen. Garrido blev opereret i juli for at afhjælpe en tilbagevendende skade i sin venstre fod, men han er nu fuldstændig klar og ivrig efter at bevise sit værd på førsteholdet.
Givet den nuværende mangel på midtbanespillere kan dette være Garridos chance for at gøre en forskel på højeste niveau.
Pau Prim
Pau Prim har også gjort store fremskridt på Barca Athletics midtbane - især efter forfremmelsen af Marc Bernal og Marc Casado til førsteholdet, hvilket har givet ham mere spilletid.
Prim startede i de første to kampe af sæsonen mod Real Union de Irun og Andorra, og han har været meget åben om sit ønske om at sikre sig en fast plads på holdet.
Sidste sæson tilbragte Prim størstedelen af sin tid med Juvenil A-holdet under Oscar Lopez og spillede kun 26 kampe for Barca Athletic, hvor det kun blev til samlet 356 minutters spilletid.
På trods af dette er Prim fast besluttet på at markere sig denne sæson og appellere til en plads på Flicks førstehold. Den seneste ændring i formationen hos Barca Athletic kan arbejde til hans fordel og give ham mulighed for at vise sine talenter.
Unai Hernandez er endnu et ungt talent, der kan blive udtaget af Flick i de kommende uger. Hernandez spillede en nøglerolle i Barca Athletics venskabskamp mod Hospitalet, hvor han bar anførerbindet og scorede kampens første mål.
Han har vist sin alsidighed ved at spille både centralt på midtbanen og på venstre fløj under Rafa Marquez. Med den nuværende mangel på valgmuligheder på midtbanen kan dette være det perfekte øjeblik for Flick, hvis han vil give Hernandez chancen for at bevise sit værd på den store scene.
Flick står overfor en svær situation, da Barcelonas midtbane er stærkt svækket på grund af skader. Med Bernal og Lopez ude, er Flick nødt til at overveje alternative løsninger og muligvis vende sig mod La Masia.
Aleix Garrido, Pau Prim og Unai Hernandez er tre lovende unge spillere, der kan træde til og hjælpe Barcelona med at navigere gennem denne udfordrende periode.