Stort slag for Barca: Fermin Lopez ude med skade

Nyheder
onsdag, 04 september 2024 kl. 11:09
fermin lopez 4
Fermin Lopez har pådraget sig en skade, og har været nødt til at forlade den spanske landsholdslejr.
Barcelona er blevet ramt af endnu en skade, da Fermin Lopez har pådraget sig en skade i den spanske landsholdslejr.
Lopez var blevet udtaget til U21-landsholdet til de kommende EM-kvalifikationskampe mod Skotland og Ungarn, men har nu forladt lejren og er blevet erstattet af Pablo Torre.
"Pablo Torre vil tilslutte sig det spanske U21-landshold inden for de næste timer. Spilleren fra Cantabrien erstatter Fermin Lóopez i truppen," lyder det i en officiel meddelelse.
"Efter lægetests udført her til morgen har Fermin Lopez pådraget sig en muskelskade, der gør det umuligt for ham at spille i de to kampe, som landsholdet spiller i september."
"Lægestaben fra det spanske fodboldforbund og FC Barcelona har besluttet, at den mest passende løsning er, at spilleren vender tilbage til sin klub for at fortsætte sin genoptræning."
Skaden kommer efter en travl sommer for Lopez. Han spillede ved både EM og OL for Spanien og vendte derefter tilbage til Barca efter en kort pause.
Hans udtagelse til U21-landsholdet virkede lidt unødvendig og ser nu endnu værre ud, da Lopez slutter sig til spillere som Ronald Araujo, Ansu Fati, Gavi, Frenkie de Jong og Marc Bernal på Barcelonas skadesliste.
For Hansi Flick er det naturligvis også et hårdt slag, da han i forvejen er hårdt ramt af skader. Til trods for dette, har den tyske træner formået at få det bedste ud af sin første sæson i Barca.
Indtil videre er det blevet til fire sejre i fire kampe i La Liga. Senest slog han fast, at han virker til at være den rette mand til jobbet, da han kunne se sine tropper vinde intet mindre end 7-0 over Valledolid, der sikrede dem førstepladsen i La Liga.