'Jeg har givet alt': Barca-legende takker af

Nyheder
onsdag, 04 september 2024 kl. 13:10
luis suarez barcelona
Den verdenskendte Barcelona-legende har annonceret, at det er blevet tid til at trække sig tilbage.
Luis Suarez har officielt trukket sig tilbage fra landsholdsfodbold. Den tidligere Barca-stjerne offentliggjorde sin beslutning på et pressemøde, hvor han afsluttede en bemærkelsesværdig karriere på det uruguayanske landshold.
37-årige Suarez har været en nøglefigur for Uruguay siden sin debut i 2007, og har spillet hele 142 landskampe i den tid. I disse kampe har han bidraget med 69 mål, hvilket gør ham til nationens topscorer.
Han har spillet i fire verdensmesterskaber (2010, 2014, 2018, 2022) og hjulpet Uruguay med at vinde Copa America i 2011, hvilket cementerer hans status som en af landets største spillere nogensinde.
"Fredag bliver min sidste kamp med mit landshold," sagde en følelsesladet Suarez ifølge Reuters.
"At det er min beslutning at trække mig tilbage, og at jeg ikke er gået på pension på grund af skader eller fordi de er holdt op med at udtage mig ind af den ene eller anden grund, giver mig stor ro og hjælper mig individuelt."
"Det er svært, men det giver mig ro i sindet, at jeg indtil den sidste kamp har givet alt, og at flammen ikke er blevet slukket lidt efter lidt."
Han bliver betragtet som en af de bedste sydamerikanske fodboldspillere i det 21. århundrede, hvilket kun er blevet styrket af Suarez' imponerende eftermæle i Barca.
I sin seks år i Catalonien scorede uruguayaneren næsten 200 mål i blot 283 kampe. Han var også en del af den berømte angrebstrio kendt som 'MSN', der også bestod af Lionel Messi og Neymar.
Mens han trækker sig tilbage fra landsholdet, fortsætter Suarez sin klubkarriere i Inter Miami, hvor han spiller sammen med andre tidligere Barca-spillere, herunder Messi, Sergio Busquets og Jordi Alba.
Der er dog en forventning om, at han ikke har lang tid igen. Derfor er det sandsynligt, at hans sidste klub er Inter Miami, der er delvist ejet af David Beckham.