Robert Lewandowski med bemærkelsesværdigt tilbud til Barca

Nyheder
onsdag, 04 september 2024 kl. 14:11
robert lewandowski 3
Den polske angriber Robert Lewandowski har fremsat et bemærkelsesværdigt tilbud til FC Barcelona, hvor han denne sæson stråler under Hansi Flick.
Barcelona-angriberen Robert Lewandowski har ikke været immun over for kritik det seneste år, og han har selv indrømmet, at han ikke leverede sit bedste fodbold sidste sæson. Dog kan hans engagement i klubben ikke betvivles.
Under et pressemøde tirsdag gav præsident Joan Laporta en vurdering af denne sommers transfervindue og klubbens økonomi. Her udtalte han, at han var tilfreds med, hvordan tingene var gået.
Dette kan være lidt af en overraskelse for mange, da klubben længe kæmpede med at registrere Dani Olmo, som måtte sidde ude i de første to kampe i sæsonen.
Da Laporta indså, at Barcelona havde svært ved at finde tilstrækkelig plads i lønbudgettet, afslørede han, at den polske angriber havde tilbudt at justere sin egen løn for at få tingene til at fungere.
"Jeg ser Robert som mere motiveret end nogensinde. Robert havde brug for denne nye opmuntring. Han er i meget god fysisk form, og han ser meget begejstret ud. Han er en spiller, der er engageret i klubben, og det kan jeg forsikre jer om," sagde han.
"Da han hørte, at for at overholde FPP, kunne vi blive nødt til at gøre nogle 'anstrengelser', tilbød han at justere sin kontrakt. Jeg satte stor pris på det, men jeg fortalte ham, at det ikke var nødvendigt."
"Han er meget engageret i klubben og stiller også høje krav til holdet, sig selv og sine holdkammeraters præstationer. Jeg er sikker på, at dette bliver Lewandowskis bedste år."
Den 36-årige nåede ikke op på 20 mål i La Liga sidste sæson og virkede faktisk til at være ude af form det meste af året.
Han har ikke været lige så involveret som nogle af de andre stjerner, men Hansi Flick har været i stand til igen at få ham i målsøgende positioner med fire mål i fire kampe.
Realistisk set kunne Lewandowski have scoret flere mål, da han har fået to mål annulleret. Desuden har han også haft en eller to chancer, som han egentlig burde have scoret på.