Pau Victor fortsætter med at imponere: Barcelona vendte kampen mod AC Milan

Nyheder
onsdag, 07 august 2024 kl. 9:05
pau victor
FC Barcelona var natten til onsdag i aktion mod AC Milan, hvor Pau Victor fortsatte det høje niveau, han har vist under sæsonopstarten.
FC Barcelona har spillet deres sidste kamp i USA i denne omgang. Det endte med et 2-2-resultat i den ordinære spilletid mod AC Milan, som desværre vandt den efterfølgende straffesparkskonkurrence.
Inden da blev det til sejre mod henholdsvis Manchester City og Real Madrid. Derfor har det været en fornuftig tur til USA for Hansi Flicks tropper.
Endnu en gang spillede Pau Victor en fremtrædende rolle. Derfor har den unge angriber efterhånden cementeret, at pladsen som backup for Robert Lewandowski i 2024/25-sæsonen er hans.
Hansi Flicks hold pressede højt uden meget held i starten, og Milan slog først til. Ved det første mål formåede Christian Pulisic at finde Luka Jovic ved bagerste stolpe til en simpel afslutning efter 10 minutter.
Barcelona havde generelt svært ved at håndtere Rafael Leao og Samu Chukwueze, men det var Pulisic, der især var farlig. Det var også ham, der scorede Milans andet mål på et oplæg fra Leao.
Barcelona skruede op for presset
Barcelona fortsatte dog med at presse og fandt gradvist mere succes. Under en af disse situationer blev Robert Lewandowski placeret foran mål, og han straffede forsvaret med et skud i hjørnet.
Barcelona fik også et mål annulleret efter et flot samspil mellem Victor og Lewandowski. Derfor kunne resultatet mod Serie A-giganterne faktisk have set helt anderledes ud.
Det var dog et tegn på, hvad der skulle komme. Raphinha testede Lorenzo Torriani i venstre side, mens Lewandowski og Victor også havde flere forsøg på mål.
Det var en bold fra Raphinha i dybden, der fandt Victor, da der var spillet omkring en time. Den unge angriber sendte bolden videre og leverede et smukt oplæg til Lewandowski, der afsluttede i et tomt mål.
Victor var banens bedste spiller
Victor snørede derefter Alexis Saelemakers to gange i de følgende ti minutter og fortsatte med at løbe som en vanvittig. Han var den bedste Barcelona-spiller sammen med Marc Casado, der også var utrættelig.
Der var flere udskiftninger i den sidste halve time, herunder for Lewandowski og Raphinha. Derfor sad Barcelona stadig på en stor del af kampen, men dog uden at skabe meget fare.
Det endte 2-2 i den ordinære spilletid, hvorfor det hele skulle afgøres i en straffesparkskonkurrence, der kronede Milan som vindere af opgøret.