Fans reagerer på Fermin Lopez' fantastiske mål mod Marokko: "Stop købet af Olmo"

Nyheder
tirsdag, 06 august 2024 kl. 19:46
fermin lopez jubler
Fermin Lopez har igen vist sin kvalitet med et fremragende mål mod Marokko, som var med til at sende Spanien i OL-finalen.
Man kan ganske enkelt ikke komme udenom, at Fermin Lopez har haft en helt fænomenal sæson under Xavi Hernandez i FC Barcelona, hvor han endelig har fået sit helt store gennembrud.
Den fantastiske form har han tilsyneladende taget med til OL, hvor han flere gange har vist sin høje kvalitet. Det gjorde han også i kampen mod Marokko, hvor han scorede et helt fantastisk mål.
Det var hans fjerde mål ved OL, hvorfor han nu kan bryste sig af at være turneringens næstbedste målscorer. Ydermere har han også været en af de klart bedste spillere på det spanske landshold.
Videoer af Fermins fremragende mål har spredt sig som en steppebrand på det sociale medie X, hvor en lang række Barcelona-fans naturligvis har reageret.
Fælles for en lang række af dem, der har reageret på videoen er, at de ikke ønsker Dani Olmo til klubben. De mener derimod, at det giver meget bedre mening at satse på den 21-årige Fermin.
"Hvorfor prøver vi at hente Dani Olmo, når vi allerede har denne stjerne derhjemme? Se, Deco! Se, Laporta," har en fan skrevet på X.
"Vi bør undgå at købe nogen spiller, der vil hæmme denne unge mands fremtid. Stop købet af Olmo," lød det fra en anden.
"Behøver vi virkelig at bruge over 60 millioner dollars på Dani Olmo? Vi har bare ikke brug for ham," kommenterede en tredje.
"Jeg beder for, at Olmo-købet ikke bliver til noget," skrev en fjerde, hvorefter en femte fulgte op med: "Og alligevel vil min udtjente sportsdirektør hente Olmo."
Olmo har været et klart transfermål for Barcelona denne sommer, og de arbejder fortsat på at hente ham. Hidtil har RB Leipzig dog ikke vist sig at være forhandlingsvillige ift. hverken pris eller betalingsvilkår.