Tidligere vidunderbarn afviste 10-årig kontrakt med Barcelona: Nu har han skrevet under med en klub i femte division

Nyheder
tirsdag, 30 juli 2024 kl. 17:32
john bostock
Et tidligere vidunderbarn, der engang afviste en 10-årig kontrakt med Barcelona, har skrevet under på en kontrakt med en klub i Englands femte division.
Efter at være blevet frigivet af League Two-holdet Notts County denne sommer, har den tidligere engelske ungdomsstjerne John Bostock sluttet sig til sin 16. professionelle klub.
Bostock skabte først opmærksomhed omkring sig selv som ung i barndomsklubben Crystal Palace, hvor han spillede over sin aldersgruppe. I denne periode tiltrak han opmærksomhed fra FC Barcelona, som tilbød ham en utrolig 10-årig kontrakt for at flytte til Spanien.
"Da jeg var 14 år, tilbød Barcelona mig en 10-årig kontrakt," fortalte Bostock til BBC.
"Ronaldinho var min yndlingsspiller på det tidspunkt, så de sendte mig en signeret plakat fra ham. Jeg har den stadig derhjemme i London. Der stod: 'Til John fra Ronaldinho'."
"Du nævner klubben, og jeg havde interesse fra dem. Barcelona, Real Madrid, Inter (Milan, red.), Manchester United, Chelsea, Liverpool - de største klubber i europæisk fodbold."
Han forlod til sidst Palace til fordel for Tottenham. Han lykkedes dog aldrig at spille i Premier League og blev i stedet sendt på lejeophold i Brentford, Hull, Sheffield Wednesday, Swindon og Toronto, inden han forlod klubben permanent i 2013.
Ophold hos Royal Antwerp, Leuven, Lens og Bursaspor fulgte, før han sluttede sig til Toulouse, som derefter lejede ham ud til Nottingham Forest i 2019/20-sæsonen.
Han vendte tilbage til England for at skrive under med Doncaster Rovers i 2021, men forlod dem efter kun en sæson efter klubbens nedrykning fra League One den sommer. Bostock sluttede sig derefter til Notts County i 2022 og hjalp dem med at sikre oprykning til League Two sidste sæson.
Men midtbanespilleren formåede kun at score fire mål i 66 kampe for klubben, som besluttede at afslutte samarbejdet med ham. Nu har den 32-årige underskrevet en toårig kontrakt med National League-holdet Solihull Moors.
"Jeg er meget glad. Det har været en proces at træffe denne beslutning, men en jeg er meget taknemmelig for, og jeg er glad for at komme i gang med sæsonen," sagde Bostock efter at have underskrevet kontrakten.
"Det var virkelig vigtigt, hvor klubben lå - som familiemand er de min prioritet. Det handlede om at tale med manageren, Wardy og projektet om, hvordan de ønskede at spille og planerne for klubben. Klubben er kommet langt meget hurtigt, og sidste år var de så tæt på at tage det næste skridt."