Hansi Flicks to største bekymringer ved nuværende Barcelona-hold afsløret

Nyheder
tirsdag, 06 august 2024 kl. 20:48
joan laporta hansi flick
Hansi Flick har to klare bekymringer ved det nuværende FC Barcelona-hold, som han ønsker at rette op på.
FC Barcelona er i fuld gang med at gøre sig klar til den første sæson under Hansi Flick. Derfor har de blandt andet spillet en række venskabskampe i USA mod Manchester City og Real Madrid.
Det har givet Flick mulighed for at få indsigt i, hvordan holdet spiller. Det har medført, at den tyske træner har fået to store bekymringer, som han ønsker at rette op på.
Ifølge Mundo Deportivo-journalist Joan Poqui er Flick generelt tilfreds med, hvad han har set indtil videre. Det ændrer dog ikke på, at han har disse bekymringer, som helst skal elimineres inden sæsonstart.
Først og fremmest lyder det, at han er bekymret for, at forsvarsspillerne nogle gange har svært ved at opretholde en høj forsvarslinje.
For det andet ønsker han, at holdet skal flytte bolden hurtigere i angrebet. Man har allerede set Barcelona presse bolden fremad under sæsonopstarten, men Flick ønsker tilsyneladende mere.
Barcelona har to venskabskampe tilbage til at forbedre tingene. Den første kamp er mod AC Milan den 7. august, mens den næste kamp mod AS Monaco bliver spillet den 12. august.
Betydeligt flere faste startere vil være involveret i disse to kampe, da flere af dem har sluttet sig til truppen efter deres ferie. Det bliver derfor interessant at se, om det kommer til at ændre på dynamikken.
Det er dog tydeligt at se, at Flick ikke vil stille sig tilfreds med andet end det bedste. Derfor er det også sandsynligt, at han vil presse på for, at der kommer styr på de to bekymringer inden sæsonstart.
Med en sejr over Manchester City og Real Madrid har Barcelona vist lovende takter, hvorfor mange af klubbens fans ser frem til, hvad Flick kan bedrive det til i 2024/25-sæsonen.