Officielt: Barcelona-trio nomineret til La Liga-priser

Nyheder
fredag, 27 september 2024 kl. 16:17
lamine yamal
FC Barcelona har fået en rigtig god start på denne La Liga-sæson, hvilket har medført, at en trio nu er blevet nomineret til tre separate priser.
FC Barcelona har fået en helt fantastisk start på denne sæson i La Liga indtil videre. Med syv sejre i syv kampe befinder de sig komfortabelt i toppen af tabellen, hvorfor de også har skabt afstand ned til rivalerne fra Real Madrid.
Den catalanske klub fungerer nærmest perfekt på alle områder. Fra Hansi Flicks ledelse til det blomstrende angreb og de unge talenter, der præsterer på højt niveau, har der ikke været meget at sætte en finger på i denne sæson.
Denne uge annoncerede La Liga officielt de nominerede til en række forskellige priser for september måned, og Barcelona har sikret sig tre nomineringer på tværs af disse kategorier.
For det første er Marc Casado nomineret til prisen som månedens bedste U23-spiller og er utvivlsomt en af favoritterne til at vinde den. Andre nominerede inkluderer Vitor Roque, Moleiro, Enzo Boyomo og Hugo Alvarez.
Selvom han også kunne være blevet nomineret i ovennævnte kategori, er Lamine Yamal med rette placeret i en anden kategori og er direkte blevet nomineret til prisen som månedens spiller. Han har trods alt scoret to mål og leveret et oplæg i to ligakampe denne måned.
Sammen med La Masia-talentet er Kylian Mbappe, Inaki Williams, Giovani Lo Celso og Carlos Vincente også nomineret til at løbe med den flotte pris.
Den tredje kategori, hvor Barcelona har en nominering, er som forventet prisen som månedens træner.
Med en perfekt rekord på syv sejre er Flick utvivlsomt den fortjente vinder igen efter at have hentet prisen i august. Hans hold har trods alt scoret ni mål i to ligakampe indtil videre denne måned.
Carlo Ancelotti og Ernesto Valverde fuldender listen over nominerede sammen med den tyske træner, som senest stod i spidsen for sine tropper onsdag aften, hvor Barcelona vandt over Getafe.