Barcelona giver opdatering på skade Yamal efter Getafe-kamp

Nyheder
torsdag, 26 september 2024 kl. 11:04
lamine yamal getafe
Lamine Yamal humpede, da han forlod banen efter sejren over Getafe. Efterfølgende har FC Barcelona givet en opdatering på den unge stjerne.
Lamine Yamal spillede alle 90 minutter onsdag aften i FC Barcelonas 1-0-sejr over Getafe, men blev set humpe ved slutningen af kampen.
Synet af teenageren, der humpede af banen, er naturligvis en stor bekymring for Barcelona-fans, da den unge spiller har været en af de bedste spillere i truppen i denne sæson.
Barcelona forsøgte dog at berolige den store frygt omkring Yamals helbred efter sejren på Montjuic. Ifølge journalisten Adria Albets informerede Barcelona om, at Yamal det 'ikke er noget alvorligt'.
Hansi Flick talte også om Yamal efter kampen og opfordrede dommerne til at beskytte Barcelona-stjernen mere. Dermed kom han også med en antydning af, at der ikke blev dømt hårdt nok i opgøret mod Getafe onsdag aften.
"Han gør mange forskellige ting, og publikum elsker det. Det kan man mærke på tribunen," sagde han til Movistar.
"Det er hans spillestil, og jeg synes, man skal beskytte alle spillere. Det er det, dommerne er på banen for. Jeg håber, de gør det."
Barcelona spiller igen på lørdag mod Osasuna. Flick sagde forud for kampen mod Getafe, at Yamal ikke havde brug for en pause.
Nu må vi dog vente og se, om han har samme holdning til Barcas næste kamp. Hvis Yamal har pådraget sig et slag eller en mindre skade, er det ikke usandsynligt, at han kommer til at sidde på bænken i den kommende kamp mod Osasuna.
Her er det også værd at slå fast, at Flick kan få det svært i den kommende periode, hvor Barca skal spille mange kampe. Da klubben er ramt af en del skader, kan det nemlig vise sig at blive svært at rotere i det omfang, han gerne vil.