To Barca-stjerner har endnu ikke misset et minut under Hansi Flick

Nyheder
onsdag, 25 september 2024 kl. 18:08
hansi flick rayo
Hansi Flick har fået en god start på sin tid i FC Barcelona, hvor han i høj grad har sat sin lid til to spillere, der ikke har misset et eneste minut.
I den seneste kamp mod Villarreal stillede FC Barcelona-træner Hansi Flick med et markant roteret hold. Unge spillere som Pau Cubarsi, Marc Casado og Alejandro Balde fik alle en pause, men Balde var dog den eneste af trioen, der ikke blev sendt på banen.
Desuden pådrog Marc-Andre Ter Stegen sig en skade og måtte forlade banen lige før pausen. Inigo Martinez blev også skiftet ud i det 81. minut til fordel for Hector Fort.
Med alle disse udskiftninger og rotationer bemærker Mundo Deportivo, at det faktisk kun er Jules Kounde og Raphinha, der har spillet hvert eneste minut siden sæsonstarten. Begge spillere er startet på banen i alle kampe indtil nu og er ikke blevet udskiftet i nogen af dem.
Det er let at forstå, hvorfor Flick er tilbageholdende med at tage disse spillere ud af banen. Begge har spillet på et meget højt niveau, og deres intensitet og præstationer gør dem til særligt værdifulde spillere for den tyske træner.
Raphinha har også høstet en masse ros i denne sæson, da han indtil videre har scoret fem mål. I modsætning til Kounde fik han dog lidt hvile under landsholdspausen i september, da han ikke blev udtaget til det brasilianske landshold.
Kounde måtte derimod spille for det franske landshold under den seneste pause, hvor han spillede 13 minutter mod Italien og hele 90 minutter mod Belgien i Nations League.
Barcelona har nu kampe mod Getafe, Osasuna, Young Boys og Alaves med ganske lidt tid til at hvile mellem kampene. Derfor kan Flick snart blive nødt til at give de to spillere en pause for at fortsætte med at få det bedste ud af dem.