Video: Lamine Yamal gør fans ekstatiske efter at have optaget særlig besked under taxatur

Nyheder
torsdag, 26 september 2024 kl. 13:06
lamine yamal valencia 2
FC Barcelona-stjernen Lamine Yamal optog en særlig besked under en taxatur, som blev modtaget med stor begejstring.
Lamine Yamal er i øjeblikket en af de mest omtalte fodboldspillere i verden efter at have imponeret for både FC Barcelona og Spanien i en alder af blot 17 år.
Teenageren er ved at vænne sig til sin nye berømmelse og de mange forespørgsler fra fans. Senest var det noget, han oplevede under en taxatur.
Taxachaufføren bad Yamal om at optage en besked til sin niece, og Barca-stjernen havde tilsyneladende ikke noget imod at efterkomme ønsket.
Yamals taxachauffør lagde efterfølgende videoen op på nettet og viste også sin nieces vilde reaktion på Barca-stjernens besked.
Yamal er længe blevet sammenlignet med Barcelona-legenden Lionel Messi, og har indtil videre formået at leve op til de høje forventninger, der har været til ham. Han var en del af det spanske hold, der vandt EM, og er i øjeblikket på toppen med Barcelona i La Liga.
Yamal har forsøgt at tone ned for sammenligningerne med Messi, men der er ingen tvivl om, at sådan snak vil fortsætte, hvis han kan opretholde sin nuværende form. Hvis han kan formå dette, kan han være med til at føre Barcelona til stor succes.
I denne sæson har han fået stor ros for sine præstationer på banen. Der har ellers været tvivl om, hvorvidt han ville være i stand til det, da presset naturligvis er steget markant i løbet af sommeren.
Meget tyder dog på, at det ikke har været nok til at afskrække Yamal fra at fortsætte sin fantastiske form.
Og det kan vise sig at blive guld værd for Hansi Flick og co., der naturligvis håber på at kunne føre den catalanske klub til triumf i denne sæson.