Endelig gode nyheder om Frenkie de Jong: Her vender han tilbage

Nyheder
torsdag, 26 september 2024 kl. 16:09
frenkie de jong hvid
Frenkie de Jong har været ude i næsten et halvt år, men nu er der endelig gode nyheder om den hollandske stjerne.
FC Barcelona-midtbanespiller Frenkie de Jong gør fremskridt i sin genoptræning og har deltaget i holdets seneste træningssession. Det er et klart bevis på, at han nærmer sig et comeback efter næsten et halvt års fravær fra banen.
Siden han genoptog træningen på banen den 16. september, har han fulgt en rutine, hvor han træner med resten af truppen i begyndelsen af sessionen. Derimod afslutter han den med specifikke øvelser sammen med Gavi, der også nærmer sig afslutningen af sin genoptræning.
Tidligere rapporter har antydet, at De Jong kunne få det grønne lys fra klubbens lægestab allerede i denne uge og muligvis være i betragtning til at spille mod Getafe eller CA Osasuna.
Men ifølge den seneste opdatering fra SPORT vil den 27-årige først få grønt lys fra klubbens lægestab i næste uge.
Derfor vil han gå glip af de næste to kampe mod Getafe og Osasuna, men der er håb om, at han vil være tilgængelig til Champions League-kampen mod Young Boys i næste uge.
Hvis ikke, så kan det ende med at blive i det efterfølgende La Liga-opgør mod Deportivo Alaves, som bliver spillet lige før landsholdspausen i oktober.
Hvis alt går efter planen, vil træner Hansi Flick igen kunne trække på en alsidig spiller i form af De Jong, der kan operere i flere forskellige midtbaneroller.
Når han vender tilbage, vil den hollandske stjerne sandsynligvis indgå i den dobbelte pivot, som i øjeblikket besættes af Pedri og Marc Casado. Desuden har Eric Garcia har udfyldt en midlertidig rolle, selvom han foretrækker at spille i forsvaret.
I den nuværende situation vil De Jong sandsynligvis blive en nøglespiller for Flick. Hans tilbagevenden kan også give træneren mulighed for at skubbe Pedri længere frem på banen, mens de venter på, at Dani Olmo og Fermin Lopez kommer sig efter deres respektive skader.