Hansi Flick har klar plan: Sådan vil han få det bedste ud af Ansu Fati

Nyheder
mandag, 23 september 2024 kl. 15:05
ansu fati gamper
Ansu Fati spillede de første minutter under Hansi Flick i kampen mod AS Monaco. Den tyske træner er sikker på, at han kan få det bedste ud af den unge spiller.
Torsdag aften iførte Ansu Fati sig Barcelojna-trøjen for første gang i mere end et år. I en 'fjendtlig' situation, hvor kampen var imod dem, da de havde én mand mindre på banen, besluttede Hansi Flick at sende ham ind i de sidste minutter af kampen mod AS Monaco.
Selvom Fati knap nok havde nogen indflydelse på kampen, der allerede var afgjort, viste den tyske træner sin tillid til ham. I samme ombæring påbegyndte han den plan, han og hans stab har udarbejdet for at få ham tilbage i topform.
Flicks plan med Fati blev afbrudt forud for denne sæson på grund af den skade, som den unge spiller pådrog sig, hvilket holdt ham ude i cirka en måned.
Efter at være kommet sig over denne skade, har spilleren efterladt et godt indtryk hos Flick, som personligt har fulgt ham tæt under alle træningssessioner for at vise ham både støtte og tillid.
I den plan, som Flick og hans trænerstab har udarbejdet, var det første skridt, at Fati skulle med i truppen til Champions League-debuten. Faktisk indrømmede den tyske træner selv dette på et pressemøde.
"Ansu er klar til at spille. Jeg ved, hvad hans foretrukne position er, men jeg vil ikke afsløre det her. I morgen vil I kunne se, hvilken position han spiller. Når han er på banen, har han det sjovt og scorer mål til træning," sagde Flick på et pressemøde.
Fati er begyndt at træne på et højt niveau igen og viser den gnist, der syntes at være gået tabt. Ifølge mediet FC Barcelona Noticias har han også vist en skarphed foran målet under træning.
Alt dette går ikke ubemærket hen hos Flick, som i Monaco placerede ham på venstre kant med en tendens til at bevæge sig mod midten af angrebet. Selvom han knap havde nogen indflydelse på angrebet, er det tydeligt, at dette kun er starten på hans plan.
Ifølge SPORT har Flick en plan om, at han gradvist skal integreres i truppen i løbet af denne sæson. Den tyske træner mener, at han kan blive et stort aktiv for klubben, da han kan bruges på flere positioner.