'Meget bedre end Bellingham': Fans hylder Barcelona-stjerne efter deres sejr over Sevilla

Nyheder
tirsdag, 22 oktober 2024 kl. 18:54
pedri gavi
Den unge FC Barcelona-stjerne har fået stor ros på de sociale medier, efter at have spillet en afgørende rolle i deres sejr over Sevilla søndag aften.
FC Barcelona-fans reagerede på de sociale medier med stor begejstring over Pedris præstation i deres 5-1-sejr over Sevilla i La Liga søndag aften. Den spanske midtbanespiller scorede Blaugranas andet mål i kampen efter et oplæg fra Lamine Yamal.
Robert Lewandowski åbnede scoringen for værterne med et straffespark i det 24. minut. Fire minutter senere leverede Lamine Yamal en stikning til en fremadstormende Pedri på kanten af straffesparksfeltet. Midtbanespilleren producerede et præcist skud, der fordoblede føringen.
Et yderligere mål fra Robert Lewandowski efterfulgt af to scoringer fra indskiftede Pablo Torre sikrede sejren til Barca. Sevillas Stanis Idumbo reducerede dog med et trøstmål for gæsterne i det 87. minut, men sejren kunne de ikke tage fra dem.
Efter kampen strømmede Barcelona-fans til det sociale medie X for at hylde Pedris imponerende præstation, hvor mange sammenlignede ham med Blaugrana-legenden Andres Iniesta.
"Pedri er en fornøjelse at se på. Jeg forstår ikke, hvordan folk ikke kan sætte pris på ham. Absolut geni. Det tætteste vi kommer på Iniesta," lød det blandt andet fra en fan.
"Pedri! Sikke en spiller," skrev en anden, så fik støtte af endnu en bruger på X: "Pedri leverer en absolut verdensklasse-præstation mod Sevilla."
"Jeg ville vælge Pedri i fuld form over enhver midtbanespiller i verden. Han er overlegen i forhold til alle andre," skrev en fjerde, mens en femte skrev: "Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen. Pedri er langt bedre end Bellingham. Hvis du virkelig ser fodbold, kan du forstå hvorfor."
"Pedri er virkelig en af de bedste midtbanespillere i verden lige nu," lød det fra en fan, mens endnu en bruger sammenlignede ham med Bellingham: "Kan ikke tro, at de sammenlignede Pedri med Jude Bellingham."
Pedri var en af Barcelonas bedste spillere i kampen, da han leverede en afleveringsprocent på 97% og tre nøgleafleveringer. Han skabte en stor chance og leverede otte vellykkede lange afleveringer ud af ni.