Hansi Flick sætter stopper for Barcelonas jagt: Kommer ikke til at ske

Nyheder
fredag, 18 oktober 2024 kl. 22:13
hansi flick hoeretelefoner
FC Barcelona-træner Hansi Flick har sat en stopper for den catalanske storklubs jagt, som der ellers har været mange rygter om.
FC Barcelonas langvarige søgen efter en ny defensiv midtbanespiller ser ud til at være ovre efter Hansi Flicks ankomst som træner. Den tyske træner har nemlig gjort det klart, at det ikke er en position, som han ser et behov for at styrke næste år.
Den catalanske storklub har været sat i forbindelse med adskillige spillere, lige siden Sergio Busquets forlod klubben. Selvom de ikke har formået at hente en decideret afløser, ser det nu ud til, at jagten er afsluttet.
Ifølge SPORT har Flick besluttet, at Barcelona ikke behøver en ny defensiv midtbanespiller, da han er tilfreds med de muligheder, han allerede har til rådighed.
Flick mener, at positionen er godt dækket på nuværende tidspunkt, og at Marc Bernal vil være en ekstra mulighed, når han vender tilbage fra sin langvarige knæskade. Der er dog ingen udsigt til, at han vil være i stand til at vende tilbage til banen, før der tages hul på næste sæson.
Den tyske træner har Marc Casado, Eric Garcia og Andreas Christensen til positionen og vil også snart have flere muligheder at trække på til sin trup, når Gavi, Frenkie de Jong og Fermin Lopez vender tilbage til fuld kampform.
Rapporten tilføjer, at Deco havde overvejet Chelsea-stjernerne Romeo Lavia eller Carney Chukwuemeka, men Flick ønsker at arbejde videre med de spillere, han allerede har.
Det kan dog vise sig at være en klar fordel for den spanske klubs ledelse. Da de ikke skal bruge penge på at hente en ny spiller til midtbanen, kan de bruge disse midler til andre indkøb eller kontrakter.
På det seneste har der været forlydender om, at Barca arbejder på nye kontrakter til flere af deres spillere. Derfor er de også nødt til at finde plads i deres budget til både at tilbyde samt registrere disse kontrakter i La Liga.