Fermin Lopez er tilbage

Nyheder
onsdag, 16 oktober 2024 kl. 13:02
fermin lopez jubler
Nu er der endelig lidt gode nyheder for FC Barcelona, da Hansi Flick og co. kan glæde sig over, at Fermin Lopez endelig er tilbage.
FC Barcelona har modtaget et tiltrængt boost på skadesfronten, da Fermin Lopez er vendt tilbage til træning sammen med resten af førsteholdet efter en skade.
Lopez har været ude med et lårproblem, men er nu tilbage i træning med holdet forud for en vigtig række kampe. Derfor skal der ikke være nogen tvivl om, at det er et rigtig godt tidspunkt, den 21-årige midtbanespiller er vendt tilbage på.
Barcelona spiller næste gang mod Sevilla i La Liga og derefter mod Bayern München i Champions League. Efter det venter El Clasico mod Real Madrid på Bernabeu, hvorfor det er nogle meget vigtige kampe, der venter i den kommende periode.
Lopez er ikke den eneste Barcelona-spiller, der vender tilbage fra en skade denne uge. Dani Olmo forventes også at være tilbage i træning sammen med resten af førsteholdet, og Gavi er også på vej til at få grønt lys. Der går dog stadig et lille stykke tid, inden han helt er klar til at vende tilbage.
Trioens tilbagevenden vil være et velkomment løft for Hansi Flick, da Ferran Torres for nylig pådrog sig en skade. Lamine Yamal er også tvivlsom efter at være vendt hjem fra det spanske landshold, hvilket betyder, at han sandsynligvis ikke vil være klar til kampen mod Sevilla.
Barcelona har startet sæsonen i fremragende form, men står nu overfor en vigtig periode, som kan give en bedre indikation af deres evne til at kæmpe om titler denne sæson.
Hvis Flick skal have en chance for at vinde en titel i denne sæson, er hans tropper nødt til at kunne vinde over klubber som Bayern München og Real Madrid. Derfor er det også først for alvor nu, at den tyske træner bliver testet.