Cristiano Ronaldo laver sjov med Barca-spiller: "Du måtte gå på pension for at komme til en storklub"

Nyheder
onsdag, 16 oktober 2024 kl. 11:01
cristiano ronaldo al nassr 2
Cristiano Ronaldo har lavet sjov med FC Barcelonas seneste signing, som er vendt tilbage til fodboldbanen, efter at være gået på pension denne sommer.
Wojciech Szczesnys karriere når ironisk nok sit højdepunkt, efter den egentlig var slut, da spilleren er vendt tilbage fra sin pension for at skrive under med FC Barcelona som erstatning for den skadede Marc-Andre ter Stegen.
Den polske målmand arbejder hårdt for at vende tilbage til topform så hurtigt som muligt, da han sigter mod at erstatte Inaki Pena i startopstillingen.
Hvis man skal tro de seneste rapporter, passer det med Hansi Flicks planer, da træneren også ser Szczesny som det kommende førstevalg i de kommende uger. Det kræver dog, at han viser sit værd overfor den tyske træner på træningsbanen.
Efter for nylig at have trukket sig tilbage fra det polske landshold, blev Szczesny hædret i Polen i denne weekend, da hans landshold spillede mod Portugal i Nations League. Det skriver den spanske avis SPORT.
Som en del af begivenhederne på aftenen gik Barcelona-stjernen Robert Lewandowski og hans internationale holdkammerater på banen iført trøjer med billeder af målmanden som en måde at sige farvel på.
Det, der dog fangede mediernes opmærksomhed, var Szczesnys interaktion i omklædningsrummet med Cristiano Ronaldo. Ifølge SPORT fortalte målmanden sin tidligere holdkammerat, at han havde skrevet under med Barcelona, hvilket fik Ronaldo til at komme med et ret morsomt svar.
"Du var nødt til at trække dig tilbage for at komme til en stor klub," sagde Real Madrid-legenden angiveligt til den polske målmand.
Selvom det er godt at se Real Madrid-legenden give Barcelona den respekt, de fortjener, vil udtalelsen nok ikke blive taget godt imod i Italien eller England.
Ronaldo spillede trods alt selv sammen med den polske målmand i Juventus, mens Szczesny også tidligere har stået i målet for Arsenals farver. Det er tilsyneladende klubber, som Ronaldo ikke anser som værende 'store'.