Lionel Messis søn drømmer om at spille med Barcelona-stjerne

Nyheder
søndag, 16 juni 2024 kl. 11:19
lionel messi 1
Thiago Messi, der er søn af Lionel Messi, drømmer om én dag at spille sammen med den unge Barcelona-stjerne.
Lionel Messi har været en af de mest betydningsfulde spillere nogensinde for Barcelona. Derfor vil navnet Messi og klubben Barcelona til enhver tid være tæt forbundet.
Den argentinske stjerne har tilmed talt om, at han én dag kan vende tilbage til klubben, men dog ikke som spiller. Og nu viser det sig, at man måske kommer til at se en anden Messi i den catalanske klub én dag.
Hans ældste søn, Thiago, er nemlig meget ivrig efter at følge i sin fars fodspor. Han håber på at skabe en stor fodboldkarriere for sig selv, selvom han har meget store fodspor at udfylde. Og han ser tilsyneladende gerne, at han får hul på karrieren i Barcelona.
Det har den 11-årige drømmende fodboldspiller udtalt til den spanske journalist José Ramón de la Morena i et interview, der blev foretaget i forbindelse med La Liga FC Futures i Orlando.
Her var han på banen på vegne af Inter Miami, hvor de spillede mod og tabte til Barcelona.
"Jeg er mere nervøs når jeg selv spiller, end når jeg ser min far spille. Jeg er heller ikke lige så god med min venstre fod," sagde Thiago ifølge Marca.
Han udtalte også, at han har en stor drøm for fremtiden, hvor han håber at blive udtaget til det argentinske landshold. Det er derfor også et punkt, hvor han drømmer om at følge i sin fars fodspor.
Selvom hans far roligt kan sige at være en Barcelona-legende, er det ikke ham, han drømmer om at spille sammen med. Derimod håber han at kunne blive en del af samme hold som Lamine Yamal.
"Jeg vil gerne spille for det argentinske landshold. En dag vil jeg gerne spille sammen med Lamine Yamal," afslørede han.