Lionel Messi afviser: Vender ikke tilbage til Barcelona

Nyheder
torsdag, 13 juni 2024 kl. 10:46
lionel messi
Lionel Messi afviser, at det kan blive en realitet, at han vender tilbage til Barcelona for at afslutte sin karriere.
Under det kommende Copa America sigter Lionel Messi efter at tilføje endnu et internationalt trofæ til sin allerede fyldte samling. Kun to år efter at have ført Argentina til VM-triumf, ønsker Messi at fortsætte den internationale dominans.
Der har været tvivl om, hvorvidt han vil være i stand til at deltage i VM i 2026. På klubplan er der dog ikke længere tvivl om hans fremtid, da han selv har understreget, hvordan den kommer til at se ud.
I et interview med ESPN fortæller den 36-årige argentinske stjerne, at Inter Miami er hans sidste klub. Det lukker effektivt døren for en potentiel tilbagevenden til Barcelona, hvilket der har været rygter om.
"Inter Miami bliver min sidste klub," siger Messi og slukker dermed enhver spekulation om en tilbagevenden.
Han indrømmer dog, at han endnu ikke gør sig tanker om at gå på pension, da han 'ikke er parat til at forlade fodbolden'. Derfor kan Inter Miami få glæde af hans evner lidt endnu.
Messis brændende ønske om at fortsætte med at spille og tilføje flere trofæer til sin samling er tydelig. Han sigter ikke kun mod succes med Argentina, men også med Inter Miami.
Efter at have sluttet sig til MLS-holdet i 2023, har Messi nydt enorm succes i Inter Miami. Han har scoret 25 mål og lavet 16 oplæg i blot 29 kampe. Derudover spillede han en stor rolle i, at de vandt Leagues Cup.
Desuden kan han glæde sig over at dele banen med nogle af sine tidligere Barcelona-holdkammerater, hvilket omfatter Luis Suarez, Sergio Busquets og Jordi Alba. Efter at have slået sig ned i Miami, ser Messi ingen grund til at forlade klubben eller overveje muligheden for at vende tilbage til Barcelona.
Dette kommer utvivlsomt som et slag for mange Barcelona-fans, da mange havde håbet på, at han ville vende tilbage til klubben.
Alligevel er der forlydender om, at Barcelona vil organisere en form for afskedskamp for Messi, når renoveringen af Camp Nou er overstået.