Lamine Yamal skriver historie med Spanien

Nyheder
lørdag, 15 juni 2024 kl. 17:38
lamine yamal
Den unge Barcelona-stjerne skriver historie ved EM, hvor han lørdag tørner ud for Spanien.
Lamine Yamal er et af de største talenter i verden, hvilket han har bevist i den forgangne sæson. Her fik han sit helt store gennembrud, da Xavi Hernandez besluttede at give ham chancen.
I takt med, at han viste sig frem fra sin bedste side, fik han mere og mere spilletid. I sidste del af sæsonen var det 16-årige talent blevet en fast del af startopstillingen i Barcelona.
I det seneste år har Yamal sat flere rekorder, men det er han ikke færdig med. Lørdag har han sat endnu en rekord, da han er blevet den yngste spiller nogensinde til at deltage ved EM. Det skriver Daily Mail.
Han fik sin debut for Barcelonas førstehold i en alder af blot 15 år. Han har gennemgået en helt fantastisk udvikling på kort tid, hvilket har gjort ham til en vital spiller for de catalanske giganter.
Ydermere blev han for første gang udtaget til det spanske landshold i september 2023, hvor han tilmed scorede i sin debut mod Georgien. Det gjorde ham til den yngste spiller til at score for Spanien i en officiel landskamp.
Lørdag løber han på banen i en alder af 16 år og 338 dage. Dermed sætter han rekord ved at være den yngste spiller til at gøre dette.
Den unge stjerne har fået stor ros af en række prominente navne på det seneste. Blandt andet har han høstet stor anerkendelse fra Luka Modric, der spår en stor fremtid for den spanske kantspiller.
Hans store gennembrud har desuden betydet, at hans markedsværdi er steget med over 670 millioner kroner i løbet af et år.