Clement Lenglet kan blive blandt klubbens bedst betalte spillere

Nyheder
lørdag, 15 juni 2024 kl. 17:31
clement lenglet
Får Barcelona ikke solgt Clement Lenglet denne sommer, står han til at blive en af klubbens bedst betalte spillere.
Barcelona har stadig store problemer med økonomien, og får de ikke solgt en række spillere denne sommer, kan problemet blive endnu større. Det er især tilfældet, hvis de ikke formår at skille sig af med Clement Lenglet.
Den franske spiller har i den forgangne sæson været udlejet til Aston Villa i Premier League. Her havde han en blandet tid, der bød på 20 kampe på tværs af alle turneringer. I Premier League blev det til spilletid i 14 kampe.
Hans præstationer har dog ikke været gode nok til at overbevise ledelsen i Aston Villa om, at han er værd at beholde til næste sæson. Det betyder, at han i de kommende uger vil vende tilbage til Barcelona, hvor han stadig er under kontrakt.
Her kommer han sandsynligvis ikke til at føle sig videre velkommen, da han ikke er en del af planerne under Hansi Flick. Netop derfor håber ledelsen i den spanske klub, at de i de kommende måneder kan finde en ny klub til ham.
Men ifølge SPORT har Lenglet ikke i sinde at gøre det nemt for Barcelona at slippe af med ham. Blandt andet har han afvist tilbud fra Saudi Pro League, da han er indstillet på at blive i Europa. Ikke nok med det, så har han også afvist et tilbud om at ophæve sin kontrakt med Barcelona.
Årsagen til dette er ganske simpel. I forbindelse med pandemien skrev han under på en ny kontrakt med Barcelona, hvor han gik med til at udskyde en del af sin løn.
Den udskudte løn skal betales hen over de to kommende sæsoner, hvor Lenglet ifølge SPORT derfor kan se frem til at være en af de bedst betalte spillere i Barcelona. Kun Robert Lewandowski og Frenkie de Jong vil overgå ham.