Andreas Christensen ser frem til 'tysk disciplin' i Barcelona

Nyheder
torsdag, 13 juni 2024 kl. 15:57
andreas christensen
Andreas Christensen afslører, at han ser frem til at mærke noget 'tysk disciplin' i Barcelona.
Xavi Hernandez er fortid i Barcelona. I stedet er han blevet afløst af tyske Hansi Flick. Dermed skal danske Andreas Christensen i den kommende sæson spiller under en ny træner.
Selvom AC har været glad for at spille under Xavi, ser han også frem til at arbejde sammen med Flick. Især ser han frem til, at der bliver indført lidt 'tysk disciplin' i den spanske storklub.
Flick er allerede ankommet til klubben, efter at være blevet afsløret som Xavis afløser. Christensen har dog endnu ikke fået mulighed for at møde ham, da han er med det danske landshold til EM.
I forbindelse med deltagelse i EM har Christensen udtalt sig på et pressemøde. Her afslørede han, at han kun har hørt gode ting om Flick.
"Jeg hører kun gode ting fra folk, der har haft ham. Det er nok lidt anderledes nu. Lidt tysk disciplin… Jeg ser frem til det. Jeg har dog ikke talt med ham endnu," fortalte han til den fremmødte presse.
"Udefra kan alt have virket meget kaotisk, men bestyrelsen har været ret ærlige og har orienteret spillerne hele processen. Selvfølgelig har det været mærkeligt, men det har ikke været kaotisk for holdet, fordi de fra starten altid har fortalt os om det."
Det bliver naturligvis spændende at se, hvordan Flick har planer om at bruge Christensen. Oprindeligt blev han hentet til klubben som central forsvarsspiller, men i sidste del af sæsonen blev han brugt i en anden position.
På grund af de mange valgmuligheder i det centrale forsvar besluttede Xavi at bruge Christensen som defensiv midtbanespiller. Det har fungeret godt, men det er ikke sikkert, at Flick vil gøre det samme.