Ilkay Gündogan giver opdatering på skade efter grusom tackling ved EM

Nyheder
lørdag, 15 juni 2024 kl. 14:53
ilkay gundogan
Den tyske Barcelona-spiller har givet en opdatering på sin skade efter at have været udsat for en grusom tackling.
Barcelona-midtbanespiller Ilkay Gündogan blev udsat for en frygtelig tackling i forbindelse med Tysklands åbningskamp under EM. Her tørnede de sammen med Skotland, hvilket endte med en tysk sejr på intet mindre end 5-1.
Gündogan blev nedlagt i straffesparksfeltet af Ryan Porteous, hvilket resulterede i et direkte rødt kort til skotten. Derfor er der ingen tvivl om, at det var en tackling af grov karakter, der blev trukket frem.
Barcelona-stjernen modtog behandling på banen og var heldigvis i stand til at fortsætte. Han spillede naturligvis en rolle i, at Tyskland fik en flyvende start på en EM med en storsejr.
Efter kampen blev Gündogan spurgt om hændelsen, hvor han lavede sjov med, at han havde været udsat for værre tacklinger i sin karriere.
"Alt er godt. Ledbåndet blev ikke påvirket. Jeg har oplevet værre," sagde han til pressen efter kampen mod Skotland.
Der er ikke nogen tvivl om, at det også har været en stor lettelse for Barcelona og deres fans. En sådan tackling kunne snildt have endt værre, hvorfor det kunne have påvirket starten af den kommende sæson for Gündogan.
Tyskland skal spille sin næste kamp onsdag, hvor de denne gang møder Ungarn. Der er naturligvis en klar forventning om, at Gündogan også er en del af truppen til denne kamp.
I denne sæson har han været en vigtig spiller for Barcelona. Ikke nok med, at han har vist sit værd på banen, så har han også været en vigtig figur i omklædningsrummet.
Derfor har han vist sig at være en god investering for den spanske klub, der kunne hente ham på en fri transfer, da hans kontrakt med den engelske klub udløb sidste sommer.