Robert Lewandowski forventes klar til Polens anden gruppekamp

Nyheder
fredag, 14 juni 2024 kl. 20:24
robert lewandowski 1
Robert Lewandowski har pådraget sig en skade, men forventes at være klar til Polens anden gruppekamp.
Barcelona-angriberen Robert Lewandowski pådrog sig en lårskade i mandagens venskabskamp mod Tyrkiet. Det betyder, at han ikke deltager i Polens åbningskamp mod Holland, som spilles søndag.
Intet tyder dog på, at der er tale om en alvorlig skade. Derfor er det sandsynligvis den eneste kamp, den 35-årige angriber kommer til at sidde over.
Den polske landstræner Michal Probierz siger, at han forventer at have Lewandowski tilbage til kampen mod Østrig den 21. juni. Flere medier har skrevet, at han får svært ved at blive klar, inden gruppespillet er slut. Dette rygte bliver nu slået i jorden af Probierz.
"Robert vil sandsynligvis slutte sig til holdet til kampen mod Østrig," sagde Probierz ifølge AFP.
"Jeg er overrasket, når jeg læser kommentarer om, at det er umuligt med en muskelskade. Der er forskellige grader af sådan en skade. Der er fremskridt i hans behandling, og det medicinske personale gør alt for at få ham tilbage på benene."
"Robert tager til individuel træning i dag, men I bør spørge fysioterapeuterne om detaljer. Jeg spørger dem ikke om sådanne ting, fordi jeg fuldt ud stoler på dem. Ligesom jeg ikke fortæller en buschauffør, hvilken vej han skal køre."
Verona-angriber Karol Swiderski pådrog sig en ankelskade, mens han fejrede åbningsmålet mod Tyrkiet. Det var derfor ikke ligefrem den heldigste skade. Men Probierz har udtalt, at han allerede træner sammen med resten af holdet.
Polen spiller deres sidste kamp i gruppespillet mod Frankrig den 25. juni. Det bliver en svær kamp, da det franske mandskab er blandt favoritterne til at løbe med den samlede sejr.
Lewandowski har haft en sæson, hvor det er gået op og ned. Han sluttede sæsonen med 26 mål og 9 oplæg for Barcelona på tværs af alle turneringer.