Vil imponere Hansi Flick: Vitor Roque dropper ferien og vender retur til træning

Nyheder
fredag, 14 juni 2024 kl. 10:27
vitor roque 2
Vitor Roque har et brændende ønske om at imponere Hansi Flick, hvilket har fået ham til at droppe sin ferie.
Siden sin ankomst til Barcelona i starten af 2024 har Vitor Roque kæmpet for at gøre indtryk på banen.
Den brasilianske angriber har haft svært ved at sikre sig spilletid under Xavi Hernandez. Hans vanskeligheder har endda skabt usikkerhed om hans fremtid i Barcelona, da klubben angiveligt er åben for at udleje ham til et spansk hold denne sommer.
På trods af seks udfordrende første måneder i Barcelona er Roque fast besluttet på at gøre indtryk. Mens den officielle sæsonopstart først starter den 8. juli, har Roque afbrudt sin ferie og har påbegyndt træningen i Barcelona, skriver Mundo Deportivo.
Roque har sat sig for at imponere den nye træner, Hansi Flick. Siden mandag har han trænet i Barcelona med en personlig træner og en specialist, der også arbejder med veteranen Sergi Roberto.
Roque gennemfører også en række træningssessioner derhjemme, hvilket viser hans dedikation. Det ser ud til, at angriberen er fast besluttet på at forbedre sig frem mod den nye sæson.
Trods al Roques dedikation er hans fremtid i Barcelona stadig usikker. Der stilles endda spørgsmålstegn ved Roques registrering, hvilket vil umuliggøre, at han får spilletid i den kommende sæson.
Klubben er fortsat i gang med at navigere i Financial Fair Play-reglerne, er der stadig usikkerhed omkring registreringen af Roque, Gavi, Alejandro Balde og endda Inigo Martínez. Trods dette er Roque ikke skræmt.
Han har angiveligt afvist lukrative tilbud fra andre klubber i Europa, idet han prioriterer sin drøm om at spille for Barcelona.
Nu er hans fokus på at overbevise Flick om, at han kan være en værdifuld ressource. Til en start vil han sandsynligvis sigte efter at blive set som en pålidelig backup for Robert Lewandowski i den kommende sæson.