Atletico Madrid vil hente Vitor Roque i byttehandel

Nyheder
torsdag, 13 juni 2024 kl. 8:36
vitor roque
Atletico Madrid ønsker at hente Vitor Roque denne sommer, og er klar til at tilbyde en byttehandel.
I de seneste uger har der været en del snak om Barcelona-angriber Vitor Roque. Han har ikke fået meget spilletid under Xavi, selvom han blev hentet for cirka 300 millioner kroner i januar.
Den manglende spilletid har både han og hans agent været utilfreds med. Det har ført til rygter om, at han kan forlade Barcelona allerede denne sommer.
Ifølge SPORT har Atletico Madrid vist interesse for ham og vil forsøge at hente ham denne sommer. Den spanske avis skriver, at de planlægger at foreslå en direkte byttehandel med brasilianeren og Joao Felix.
Det lyder, at Atletico Madrid presser på, da de ønsker at finde en løsning på Felix' fremtid. Det skyldes især, at de er opmærksomme på Barcelonas stærke interesse.
Derfor det ikke utænkeligt, at en aftale bliver indgået denne sommer. Det virker nemlig ikke muligt, at Felix vender tilbage til Atletico denne sommer.
Oprindeligt ønskede Madrid-klubben at sælge ham til Barcelona, men dette er udelukket på grund af klubbens økonomi. Derfor overvejer de en byttehandel mellem Roque og Felix, hvilket kan vise sig at være fordelagtigt for begge parter.
Atletico Madrid har planer om at gennemføre en større overhaling af deres offensiv denne sommer. Blandt andet har de ikke tilbudt Memphis Depay en ny kontrakt, ligesom de overvejer at sælge Alvaro Morata.
Diego Simeone mener, at tiden er inde til, at der hentes yngre spillere til de offensive positioner. Felix' potentielle skifte kan bane vejen for, at en Barcelona-spiller rykker den anden vej.
Sidste sommer var en lignende handel på tale, men her var det Ferran Torres, der skulle den anden vej. Samtidig er Ansu Fatis navn også blevet nævnt, men Atletico siges at være mere interesserede i Roque.