Manglende salg af Clement Lenglet vil koste Barcelona næsten 120 millioner kroner

Nyheder
fredag, 14 juni 2024 kl. 8:22
clement lenglet
Det er en prioritet for Barcelona at få solgt Clement Lenglet, som stadig har to år tilbage af sin kontrakt.
Selvom sommerens transfervindue endnu ikke officielt er åbent, arbejder Barcelona allerede på at sikre salget af flere spillere. Fælles for disse spillere er naturligvis, at de ikke er en del af planen under Hansi Flick.
En af de spillere, der skal forlade klubben denne sommer, er den franske forsvarsspiller Clement Lenglet. Han har tilbragt de seneste to sæsoner på lejeophold i Tottenham og Aston Villa, og er fortsat ikke en del af planerne i Barcelona.
Forsvarsspilleren tiltrækker en del interesse fra Saudi-Arabien, men har allerede afvist to tilbud, da han foretrækker at fortsætte med at spille i Europa.
Ifølge RAC1 prioriterer Barcelona at sende Lenglet væk denne sommer, da det vil være en stor økonomisk byrde at beholde ham i klubben. Lenglet underskrev sin seneste kontrakt med Barcelona i 2020, hvor han også gik med til at udsætte sin løn.
På grund af dette vil det koste klubben omkring 120 millioner kroner i løn, hvis han bliver i Barcelona næste sæson. Det er en udgift, som klubben ikke har råd til at betale i deres nuværende situation. Derfor er de ivrige efter at sælge Lenglet, og de ser gerne, at handlen afsluttes så hurtigt som muligt.
Problemet er, at Lenglet ikke har travlt med at forlade Barcelona. Han har som minimum til hensigt at gennemføre sæsonopstarten under den nye træner Hansi Flick.
Som nævnt tidligere har han allerede afvist to tilbud om et skifte til Saudi-Arabien. I stedet vil han vente på, at sommermarkedet skrider frem, da han tror, at han vil modtage bedre tilbud og prioriterer at blive i Europa.