Gavi deler motiverende besked og fortsætter sin genoptræning

Nyheder
lørdag, 15 juni 2024 kl. 15:54
gavi
Barcelona-talentet Gavi har delt en motiverende besked i forbindelse med sin genoptræning.
Det var et hårdt slag for Barcelona, da Gavi sidste år pådrog sig en knæskade, der endte med at koste ham resten af sæsonen. Den unge spanier er i fuld gang med sin genoptræning, men er fortsat ikke klar til at vende tilbage.
Selvom det 19-årige talent ikke har givet meget lyd fra sig, har han afsløret, at han arbejder på at blive klar til den kommende sæson.
I denne forbindelse har han delt en motiverende besked, der kan være henvendt både til sig selv og sine fans. Her viser han også, at han bestemt ikke har givet op, men derimod arbejder hårdt for at blive klar hurtigst muligt.
Gavi har været ude siden november, hvor han pådrog sig en alvorlig skade og dernæst blev opereret. Derfor har det været en lang vej for ham, men han er endnu ikke klar til at vende retur.
For nylig har Gavi delt en række billeder af sig selv på de sociale medier, hvor han træner på græsset. Med til dette opslag har han skrevet: "Den smerte du føler i dag, vil være styrken du føler i morgen."
Desuden har Barcelona tidligere delt en video af Gavi i aktion, hvor han gennemgår en række øvelser på græsset på Ciutat Esportiva.
Rigtig mange Barcelona-fans sætter stor pris på at se Gavi være tilbage i aktion, da det er syv måneder siden, han pådrog sig sin skade. Til trods for dette, er der dog en forventning om, at der stadig går et stykke tid, før han er klar til at vende tilbage.
Klubben har endnu ikke meldt noget ud om, hvornår de forventer at se ham tilbage på banen. Ifølge flere spanske medier skønnes det, at han først bliver klar i november. Potentielt kan det blive endnu senere, inden den 19-årige stjerne er helt klar.