Lionel Messi afviste milliardtilbud fra Saudi-Arabien

Nyheder
mandag, 17 juni 2024 kl. 11:13
lionel messi 1
Saudi-Arabien havde seriøse muligheder for at hente Lionel Messi sidste sommer, da hans kontrakt med Paris Saint-Germain udløb.
På dette tidspunkt havde Messi tre muligheder: vende tilbage til FC Barcelona, skifte til Saudi-Arabien eller begive sig ud på et eventyr i MLS i USA. Han valgte den sidste mulighed for at opfylde sin families ønsker.
Fodboldspilleren har ved flere lejligheder klargjort, at han var et sted i sin karriere, hvor han ønskede mere ro og at undgå presset ved at spille i Europa. Han ønskede mere tid til at være sammen med sine børn og familie, så skiftet til Inter Miami var det bedste valg ifølge hans behov.
Dog havde Al-Hilal også en vis chance for at sikre sig hans underskrift, men i sidste ende besluttede den argentinske verdensstjerne at afvise tilbuddet.
Anmar Al Haili, der er præsident for Al-Hilal, har for nylig erkendt, at de tilbød ham omkring 1,4 milliarder euro. Det svarer til cirka 10,4 milliarder kroner, hvilket ville have gjort ham til den bedst betalte spiller i sportens historie, men han afslog det af familiære årsager.
Messi prioriterede sine familieplaner over de økonomiske fordele ved et skifte til Mellemøsten. Specifikt sagde Al Haili, at 'vi kontaktede Messi ved slutningen af hans tid i Paris. Vi præsenterede ham for et tilbud på 1,4 milliarder euro, men spilleren afslog, fordi hans familie ønskede at flytte til Amerika'.
"Han afslog et så stort tilbud for familiens skyld, på trods af at det kunne overbevise dem. Men han tøvede ikke med at afvise det, fordi familien er vigtigere end penge," lød det også fra Al Haili, der ikke specificerede længden på kontrakten.
Han valgte at skrive under på en kontrakt med Inter Miami, der løber frem til december 2025. I denne kontrakt er der indskrevet en option, så kontrakten kan forlænges med et år mere, hvis han ønsker det.