Ferran Torres har informeret Barcelona om sine planer for næste sæson

Nyheder
søndag, 16 juni 2024 kl. 19:27
ferran torres 2
Ferran Torres har informeret Barcelona om sine planer for næste sæson efter utallige rygter om et potentielt salg.
På det seneste har der været mange rygter om Ferran Torres, der blandt andet er blevet kædet sammen med et skifte til Newcastle. Den engelske klub har allerede afgivet et bud på omtrent 110 millioner kroner plus bonusser, men dette er blevet afvist af Barcelona.
Efter de mange rygter om hans fremtid, har Torres nu gjort det klart for klubbens ledelse, hvad han intentioner er i den kommende sæson.
Den alsidige offensivspiller har været centrum i et væld af overskrifter på det seneste. Især i de seneste dage har der været mange rygter om ham.
Det skyldes især, at der er brug for penge i Barcelona, hvorfor de kan blive tvunget til at sælge ud af deres trup denne sommer. Formår de ikke at gøre dette, vil træner Hansi Flick have ganske få midler at købe spillere for.
Torres er flere gange blevet nævnt som en af de spillere, der potentielt kan blive ofret for at gøre plads til andre indkøb. Men nu lyder det, at den spanske landsholdsspiller absolut ingen intentioner har om at forlade klubben denne sommer.
"Ferran Torres har ifølge dem omkring ham ingen intentioner om at forlade Barca - en klub, som han har kontrakt med indtil 30. juni 2027," skriver den spanske avis SPORT.
Den 24-årige Torres siges at være bevidst om, at der vil være stor konkurrence om spilletid i offensiven i den kommende sæson. Derfor skal han vise sig frem på højeste niveau, hvis han skal gøre sig forhåbninger om spilletid under Flick.
SPORT skriver desuden, at Torres' lejre allerede har meddelt sportsdirektør Deco og klubbens ledelse, at han absolut ikke er villig til at forlade Barcelona.