Raphinha chokerer: "Jeg overvejede at opgive alt"

Nyheder
søndag, 16 juni 2024 kl. 13:21
raphinha 3
Barcelona-stjernen Raphinha chokerer med en indrømmelse om, at han 'seriøst overvejede at opgive alt'.
FC Barcelona er en af de største klubber i verden, hvorfor det er en drøm for mange unge at spille i en klub af denne størrelse. Men kun de allerbedste spillere ender med at sætte sin underskrift på en kontrakt.
Det at spille for en af de store europæiske klubber medfører popularitet, penge og anerkendelse, men det har også en bagside, som kan have en drastisk indvirkning på spillerne i vanskelige perioder.
Dette oplevede Barcelona-stjernen Raphinha for nylig. Det har fået ham til at åbne op om sine vanskeligheder på et pressemøde forud for sin kommende kamp med Brasilien. Her afslørede han, at han var tæt på at forlade fodbold helt.
"For nylig overvejede jeg seriøst at opgive alt på grund af personlige og professionelle problemer. Jeg tænkte på at give op og forlade fodbolden, fordi jeg ikke behøvede at gennemgå de mentale problemer eller udholde vanskeligheder og angreb fra medier eller fans," sagde han ifølge Mundo Deportivo.
I den svære situation var det ifølge den brasilianske kantspiller hans søn, der hjalp ham med at fortsætte, da han ønsker at være en inspiration for ham.
"At forestille sig, at min søn en dag måske ser mig som en inspiration i fodbold - ikke som den bedste i verden, men som en reference, betyder meget," fortalte han.
En anden grund til, at Raphinha ikke gav op var, at han ønsker at vinde titler med sit landshold, som han i øjeblikket kæmper for, da han spiller for Brasilien ved Copa America.
De spiller deres åbningskamp den 24. juni, hvor de tørner sammen med Costa Rica. I de andre gruppespilskampe skal de spille mod Colombia og Paraguay. Brasilianeren håber naturligvis på at kunne tilføje et trofæ til sin samling, inden han vender tilbage til Barcelona.