Raphinha langer ud efter Kylian Mbappé

Nyheder
søndag, 16 juni 2024 kl. 10:17
raphinha 2
Den brasilianske Barcelona-spiller langer ud efter Kylian Mbappé i kølvandet på en udtalelse fra franskmanden.
En udtalelse fra Kylian Mbappé er ikke blevet modtaget specielt godt af Raphinha. Det har fået den brasilianske Barcelona-spiller til at tage til genmæle.
For nylig udtalte Mbappé, der i den kommende sæson skal spille for Real Madrid, at EM er en sværere turnering at vinde end VM. Det sagde han på et pressemøde i forbindelse med EM, som han naturligvis sigter efter at vinde med Tyskland.
Raphinha har dog ikke tøvet med at give udtryk for, at han ikke er videre imponeret over denne udtalelse fra Mbappé. Derfor har han sendt en stikpille i retning af den kommende Real Madrid-spiller på et pressemøde.
"Desværre for ham og heldigvis for os tabte han en VM-titel til et sydamerikansk hold," sagde Raphinha til den fremmødte presse.
"Jeg vil gerne se de europæiske hold spille kvalifikationer i Sydamerika med de baner, vi spiller på i højderne. Så ville vi se, om det var let eller svært."
Raphinha spiller naturligvis ikke EM, da han er født og opvokset i Brasilien. Det betyder dog ikke, at han blot holder sommerferie, mens store dele af Barcelona-truppen spiller EM. Derimod er han med det brasilianske landshold til Copa America, hvor de går efter sejren.
I løbet af denne sæson har der været en del rygter om Raphinha. På grund af den finansielle situation i Barcelona, har der været forlydender om, at han kan blive solgt.
De seneste meldinger lyder på, at der har været bud på op mod 600 millioner kroner fra Saudi Pro League-hold. Alligevel har sportsdirektør Deco slået fast, at Raphinha bliver i klubben.